Bol glavica i ucestalo mokrenje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Zoran888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 18, 2015 10:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol glavica i ucestalo mokrenje

Post od Zoran888 »

Imam ovaj problem vec par dana. Cini mi se kao da mi penis izgleda drugacije. Danas sam imao seksualni odnos sa suprugom. Tokom odnosa cinilo joj se da mi je penis mnogo deblji nego pre. Posle toga vise nisam mogao da vratim kozicu u neki normalan polozaj. Nakon pola dana sam to uradio polako pod tusem medjutim sad nekako imam osecaj da mi se stalno piski. Molim vas da mi neko pomogne nekim savetom. Svo vreme osecam kao neko blago stezanje glavica.... Tnx
Zoran888
Novi član
Novi član

Re: Bol glavica i ucestalo mokrenje

Post od Zoran888 »

Izvinite sto radim double posting

Probao sam malopre da pustim neki film za odrasle. Kada mi je penis dostigao stanje erekcije cini mi se kao da mi je glavic dosta veci nego pre, tj kao da je dosta siri u odnosu na telo penisa ali kozica bez problema ide napred nazad. Ne znam sta mi se desava...izgleda kao da je otekao...
Zoran888
Novi član
Novi član

Post od Zoran888 »

Danas me ne boli nista sto se toce penisa nego osecam kao neko probadanje bukvalno sa leve strane penisa. Prosle zime sam radio napolju. Bile su mi mokre noge. Navukao sam neku upalu. Sad me slicno boli. Popio sam caj od brusnice pise da je on za te stvari (uvin nemam)

Dali ce ovo biti ok. Lezim pijem caj i tako
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Не знам да ли се упала простате може тако манифестовати.
Odgovori