Bol u desnom testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
mikser555
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 23, 2013 6:32 pm

Bol u desnom testisu

Post od mikser555 »

Pozdrav svima

Imam vec dva meseca bol iznad spolovila desno,i u samom desnom testisu. Radio uzv testisa,sve je ok. Sumnjam na kilu,jer prije dva dana kada stanem desnom nogom bol se javi tu iznad spolovila,i u desnom testisu. Nikakve izbocine nemam,kada lezim boli nemam. Posto se dosta krecem bol je skoro svakodnevna. Smeta me to,nije bol jaka ali me smeta. Sta vi mislite sta je? Dali je to neka kila u nastajanju,dali nju doktori mogu otkriti pa da ja to operisem jer ovako me dosta smeta i ogranicava me. Evo slika gdje me iznad spolovila boli,ovo zaokruzeno
Slika
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bol u desnom testisu

Post od Dr011 »

po tvom opisu moguce da je to neka pocetna kila, koja se jos nije ispoljila, najbolje je da se javis na pregled opstem hirurgu, on se bavi kilama...svakako da mogu biti i neke druge stvari koje se manifestuju refleksnim bolom u tom predelu, sto se ne moze utvrditi bez pregleda...
mikser555
Novi član
Novi član

Post od mikser555 »

Kada sam pre dva meseca bio kod doktora opce medicine,on me poslao hirurgu,on me pregledao i poslao na uzv testisa. uzv je uredan,pregledao me i urolog i rekao kao da nema tu kile,jer mene boli,imam sve simptome kile,boli me kada dizem teret,cak me jednom bolilo i priliko odlaska u wc
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

mora da je neka blaza upala semenovoda ili tu necega a moze i pocetna kila i trece-mozda i debelo crevo.
IMAS LI TVRDU STOLICU?
KOLIKO CESTO VRSIS NUZDU, JEL SE NAPREZES DOK VRSIS VELIKU NUZDU?
mikser555
Novi član
Novi član

Post od mikser555 »

sto se tice stolice,ona je redovna,nenaprezen se uopce. ovo me je zabolilo kada sam djevojku htjeo da podignem,bol je bila preko citavog stomaka. Bolilo par dana,pa proslo(to je bilo u 12 mesecu). Bol se javljala onako povremeno. Pocelo boliti opet u 5 mesecu,nisam mogao na desnu nogu,tj cim se oslonim na nju boli iznad spolovila i u desnom testisu,pa opet malo popustilo,pa ovih dana opet boli,najgore bilo u subotu,konstantna bol je bila jedno sat dva,pa sam prilegao i proslo me,koliko toliko. Evo danas neboli toliko,tj zabolilo me dva puta
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Као што рече горе Др011 - кила. Ако баш хоћеш сам да се лечиш можеш да пробаш да набавиш један овакав магнет: http://www.magnet-shop.com/neodymium-ma ... ::245.html.

Треба да га причврстиш што ближе болном месту и носиш бар 20 сати свакодневно. Он ће омогућити квалитетну регенерацију ткива. Можда то буде довољно да се потпуно опоравиш за месец-два-три.
mikser555
Novi član
Novi član

Post od mikser555 »

Dobro jutro,evo sinoc i jutros mi se javila bol ispod pupka i iznad spolovila,dakle cijelom duzinom,kada sjedim neboli,boli kada hodam. Kada se napregnem,imam osjecaj da mi bude lakse,sta bi sad ovo moglo biti???
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не можеш да избегнеш хирурга и његово пипкање, па то ти је. :lol: Још нисам срео жену хирурга да бих ти је препоручио. :D
mikser555
Novi član
Novi član

Post od mikser555 »

Voleo bih neku mladju,oko30 da me pipka.
Bio sam ti ja u 5 mesecu prvo kod lekara opce prakse,koji me je ispipkao,on me poslao hirurgu,on me ispipkao po jajcima,i samo reko uraditi uzv testisa,odem to uraditi kad tamo neka baba,isto ispipkala,gledala imali bruha,nista nije nasla,ali je rekla kao moze da bude pocetnicko stanje bruha,koji se jos nije pojavio. Posle toga me poslala urologu,isto pregledao i gurao prste u kanale iznad testisa,(verovatno one kuda su se testisi spustili)i reko da se nakasljem,to uradio kaze da nemam bruha. E sad sta dalje ciniti neznam. Umene ovo familijarno,deda 3 puta imao,otac dva puta,ja levu stranu operisao i brat isto levu :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Тебе су баш испипкали. :lol: Надам се чистим рукама. :D

Тја. Могуће је да си натегао потрбушну марамицу или како се већ зове. Остајем при оном предлогу са магнетом.
mikser555
Novi član
Novi član

Post od mikser555 »

kakav je to magnet,jeli kome pomogao,gdje mogu procitati vise o njemu? to bas za kile ili?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Магнет к'о магнет. Детаље о њему имаш на том немачком сајту. На мом сајту www. aca. rs можеш да прочиташ шта сам написао о тој теми.

Стално магнетно поље омогућава много бржу и квалитетнију регенерацију организма. Овај човек чак лечи туморе магнетним пољем: http://www.nikolatrifunovic.org/index_serbian.asp
Odgovori