Blaga fimoza

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
mikida123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 04, 2015 3:11 am

Blaga fimoza

Post od mikida123 »

Cao! Imam 19 godina i problem sa tako reci blagim oblikom fimoze i volio bi da mi pomognete ako jeiako moguce da to riesim bez hirurgske intervencije...Ovako.. Stalno sam mislio kako imam drugaciji penis od vrsnjaka ali tek juce sam saznao da je to zbog fimoze. Moj slucaj i nije tako tezak zato bi volio ako je ikako moguce da mi date neki savjet. Kada m je penis spusten mogu potpuno prebacit kozicu, a kada mi je u erekciji mogu takodje skroz preko glavica ali malo teze, i kada je ostavim ona se lagano vraca nazad vjerovatno zato jer je uska. E sad.. Slusao sam da postoje masti i ulja koje pomazu takodje i razne vjezbe. Da li trrba da nastavljam sa vjezbama oprezno jer najvise bi volio kad bi se tako rijesio problem. Opet ponavljam ja i u erekciji mogu prebaciti kozicu preko glavica ali tada je malo ztegnuta i vrace se sama. Molim vas dajte mi odg???
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Blaga fimoza

Post od Dejanbg »

Ako i u erekciji ide gore dole bez problema to nije fimoza, to zatezanje pri kraju i vraćanje može biti i kratak frenulum.

U svakom slučaju na pregled, pa da se vidi, ako je ipak do kožice ima i rešenje bez operacije, ako je frenulum mora intervencija.
mikida123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 04, 2015 3:11 am

Post od mikida123 »

Pa i frenulum je kratak jer kad krenem da prevucem kozicu vrh glavica je povlaci prema dole, nije to sad nesto previse ali imam smetnji.. Zato sam mislio ako moze bez hirurgske intervencije. Kada mi je u opustenom stanju kozica u potpunosti prekriva glavu i ima viska.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

mikida sluasj, da ti ja nesto kazem, vecin ljudi koje nisu muslimanske vere obrezivaju se ili zbog problema , estetike ili higijene... ja bih te svetovao da skines tu kozicu i da si miran higijenski ...
Odgovori