Biserne papule i Frojdsove ćelije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
dobar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 11, 2009 12:14 am

Biserne papule i Frojdsove ćelije

Post od dobar »

OK, kao prvo, pročitao sam sve teme "na ovu temu", ali pošto su sve stare, i niti jedna se ne poklapa sa mojim "pogledom" na problem, odlučih da otvorim novu temu, nadam se da ne smaram :)

Dakle, glede svoje "građe", strašno sam iskompleksiran, ali neko me izgleda mnogo voli "gore" pa mi je poslao jednu divnu žensku osobu koja je predivna i kojoj navodno ni malo ne smetaju sve te moje "mane" :) Čini me najsretnijim čovekom na svetu... elem... Osim bisernih papula, zadesile su me i one Frojdsove ćelije, iliti te neke "preterano" lojne žlezde... Sad-za-sad, oboje je "podnošljivih" dimenzija, međutim, poznato mi je (a i sam primećujem) da se i jedno i drugo širi vremenom, polagano, a čitam da to može da ide i do te mere da ovo prvo zna strašno da izgleda i još da boli, a ovo drugo samo čini da izgleda ružno :P Eh sad, pošto nas dvoje, da prostite, mnogo volimo da se igramo u krevetu, mislim da bi nam ovo moglo pokvariti igru, ukoliko nastavi da "raste" :( :( :( (neee, samo to ne, život dam, petla ne dam :evil:)

Zbog toga, pitam vas, može li to da se reši negde u Srbiji, privatno ili državno, koliko košta itd? Lično, jasno mi je da su obe pojave "normalne" (normalno je biti ružan :D ), to mi je rekla i doktorka kod koje sam prethodno bio, ali mi je rekla da je problem, koliko ona zna, nerešiv. Dakle, bila je neupućena, ali to nije njena specijalizacija, i radi u dosta manjoj sredini, tako da joj ne zameram.

Bilo bi zgodno i ako imate neki savet kako da ih ne iritiram dodatno, pošto ove biserne papule nekad znaju skroooz da nestanu, a nekad se pojave, par njih dugačkih da "upada u oko"... Ako ima nešto što "radi", a da nije potreban odlazak doktoru - to bi bilo još i sjajno! Eto, molim vas uputite me gde i kako, hvala vam i šaljem vam puuuno pozdrava!

-- Dobri dečko

P.s: Mislim - ako već može da se ukloni, a da nije neka frka - zašto da ne. Ako ne može, nema veze, uz pravu osobu može da se živi "i ovako" :)
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Potrbno je da odes kod urologa koji ce te pregledati i reci sta se moze tu uraditi i koje su ti opcije.
Mada i sam kazes da imas predivnu osobu pored sebe,pa ako njoj ne smeta,ne bi trebalo ni tebi.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
dobar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 11, 2009 12:14 am

Post od dobar »

Važi, "proveriću" urologa u Bg-u. A jeste da je sad sve "super" (podnošljivo), ali brine me šta će biti sutra... OK, urolog, nema odlaganja :)
knjigaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2012 3:02 pm

Re: Biserne papule i Frojdsove ćelije

Post od knjigaa »

Evo da ozivim temu :lol: , imam 17. godina i pojavile su mi se bele tackice na penisu...Gledao sam slike na internetu i 99,9% sam siguran da su u pitanju biserne papule penisa tj. Tisonove zlezde. Naravno zeleo bih da odem kod lekara da potvrdim.
Ali kao i kod vecine to za mene predstavlja veliki strah i ne bih da idem kod lekara opste prakse ili bilo gde da me setaju ako ne moram, jako je neprijatno...
Molim vas recite mi gde treba da odem (iz Beograda sam) da li mozda u Gradski zavod za kožne i venerične bolesti,kako taj pregled treba da izgleda? da li se to uopste uklanja u Srbiji i da li se placa i ima li cega da se plasim?
Pozdrav
knjigaa
Novi član
Novi član

Re: Biserne papule i Frojdsove ćelije

Post od knjigaa »

Neko :lol:
knjigaa
Novi član
Novi član