bezbolna kvrzica-loptica u gornjem delu skrotuma

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
speki1222
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 23, 2016 11:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

bezbolna kvrzica-loptica u gornjem delu skrotuma

Post od speki1222 »

Pozdrav imam 14 godina i zanima me je jedna mala stvar. Imam kvrzicu (ne znam da li mogu zvati kvrzicom pre kao neka takoreci loptica) sa desne strane penisa , malo nize , u gornjem delu skrotuma mosnice.Stavio sam vam kruzic dole na slici otprilike gde je. Nije velika, oblika je testisa, nije crvena ne boli me i nije preterano tvrda, cak mogu da je pritiskam i malko pomeram. Ne boli me ni u kakvom slucaju ni kad je pritiskam ni ovako,samo je malo takoreci neprijatno. Ujutru kada ustanem nekad je cak i nema, a pojavi se u toku dana ako je ujutru nije bilo. Ranije sam imao vodu u kuku , pomislio sam mozda vam je od znacaja. Tu je negde oko 2 meseca mozda i duze , nisam obracao toliko paznju jer mi nikad nije smetalo niti bolelo , ni sad mi ne smeta ni ne boli ali sam je jednom napipao i tad sam video. Da li moze mozda imati veze sa pubertetom ili necim drugim. Malko sam zabrinut.

http://prntscr.com/a746fj stavio sam tackicu otprilike gde je
Odgovori