Bez osecaja tokom seksa, gubitak erekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Bez osecaja tokom seksa, gubitak erekcije

Post od _david_ »

gonzales B napisao:Davide to što si ti napisao nema nikakvog smisla. Obrezan sam i ja, istina je da je glavić manje osetljiv, ali to je zanemarljivo! Problem koji Marko ima su verovatno neurološke smetnje. Marko ako si video ovaj post, odgovori mi da li imaš još neki problem, da li ti trnu prsti na rukama i nogama, možda si primetio manje probleme prilikom hodanja ili tako nešto.
gonzales, da si normalan ne bi se registrovao pod imenom gonzales... drugo to sto sam rekao je istina, receptori se gube, ti si mlad pa jos osecas kad omatoris 40+ neces skoro nista osetiti pod znacima navoda... drugo slazem se da moze da bude neuroloski problem
gonzales B
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 2:19 pm

Post od gonzales B »

Davide kako to da ti za svakog imaš komentar koji nema veze sa temom. Odakle ti ideja da sam mlad? Imam 43 godine, obrezan sam i imam sasvim zdovoljavajuće podražaje na glaviću. Pišeš nešto, a o tome jako malo znaš.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

gonzales B napisao:Davide kako to da ti za svakog imaš komentar koji nema veze sa temom. Odakle ti ideja da sam mlad? Imam 43 godine, obrezan sam i imam sasvim zdovoljavajuće podražaje na glaviću. Pišeš nešto, a o tome jako malo znaš.
pa to je jos gore, znaci da si sexualno skroz iskljucen... kad si zadnji put umocop pre 10 god?
marko.s94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 17, 2016 9:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od marko.s94 »

gonzales B napisao:Davide to što si ti napisao nema nikakvog smisla. Obrezan sam i ja, istina je da je glavić manje osetljiv, ali to je zanemarljivo! Problem koji Marko ima su verovatno neurološke smetnje. Marko ako si video ovaj post, odgovori mi da li imaš još neki problem, da li ti trnu prsti na rukama i nogama, možda si primetio manje probleme prilikom hodanja ili tako nešto.
Nisam nikada nijedan od tih problema
Odgovori