Belicasti krugovi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
tendo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 4:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Belicasti krugovi

Post od tendo »

Ako neko moze da me posavetuje sta mogu biti ovi belicasti krugovi (pogledajte sliku). Ne boli me, i veoma retko (da ne kazem nikad) da me svrbi. I kao sto mozete videti na drugoj slici postoje kao cetiri ispupcenja (kruga), pa me zanima zna li neko sta to moze biti i neki savet mozda?

http://postimg.org/image/9ygtan681/
http://postimg.org/image/ewzidd09r/
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Belicasti krugovi

Post od aaaca »

Личи на гљивичну инфекцију. Предлажем ти испирање содом бикарбоном или да узмеш неку крему из апотеке која је против гљивица.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

aaaca napisao:Личи на гљивичну инфекцију. Предлажем ти испирање содом бикарбоном или да узмеш неку крему из апотеке која је против гљивица.
hahahahahah opet soda bikarbona? koji si ti bog otac ... ali ajde da ublazi "sodu bikarbonu" pa je dodao kremu protiv gljivica
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

_david_ napisao:hahahahahah opet soda bikarbona? koji si ti bog otac ... ali ajde da ublazi "sodu bikarbonu" pa je dodao kremu protiv gljivica
Чудо да ти ниси рекао да се обреже.

Очекујем да када неко буде имао гљивице на стопалима ти предложиш да одсече ноге.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:
_david_ napisao:hahahahahah opet soda bikarbona? koji si ti bog otac ... ali ajde da ublazi "sodu bikarbonu" pa je dodao kremu protiv gljivica
Чудо да ти ниси рекао да се обреже.

Очекујем да када неко буде имао гљивице на стопалима ти предложиш да одсече ноге.
ne mozes tek tako da mu das kremu protiv gljivica... moze al nije to to.. ipak mora da se uradi bris , i da se uradi antibiogram..i na osnovu antibiograma se izdaje lek...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Када се ради о локалној површинској инфекцији брис не да није битан него не може да има валидан резултат.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Када се ради о локалној површинској инфекцији брис не да није битан него не може да има валидан резултат.
ne znam gde si to pokupio ili procitao al ajde... pre dosta godina imao sam slican problem kao ovaj... bio sam kod urologa, prepisao mi je kremu neku / mast ... nije uspelo... ponovo sam dosao da je drugu, opet nije uspelo... poslao me na bris, i antibiogram... dao drugu kremu / mast.. i problem je bio resen

- preporuci mu srebrnu vodu umesto sode bikarbone
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па ето. Да ти је уместо масти преписао соду бикарбону одмах би решио проблем а не би мењао толике креме и патио се.

Зашто му ти не препоручиш сребрну воду?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Па ето. Да ти је уместо масти преписао соду бикарбону одмах би решио проблем а не би мењао толике креме и патио се.

Зашто му ти не препоручиш сребрну воду?
ja sam koristio sodu bikarbonu na nogama, tacnije palcevima imao sam gljivice.. ali ne jebeni RASTVOR ... vec napravis gustu smesu... namazes prste , odstoji 15-stak minuta i operes.. tako 3 puta dnevno... zasto si stalno zapeo za rastvor.. mani se rastvora... rastvor se pije... cuj imam infekciju glavica i ispiracu ga sodom bikarbonom... ne brate, nego cu napraviti gustu smesu od sode bikarbone namazati i ostaviti da odstoji
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ти слободно можеш да саветујеш ту твоју варијанту са содом бикарбоном.
Odgovori