bele tackice na vrhu penisa?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

zvonimirradisavljevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2007 8:10 pm

bele tackice na vrhu penisa?

Post od zvonimirradisavljevic »

Molim vas za pomoc pojavile mi se na vrhu penisa ,sitne bele tackice dali znate ocemu se radi?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Necemo moci da ti pomognemo na osnovu nikakvog opisa.
Moraces jednostavno kod lekara koji ce te poslati da uradis neke nalaze i tek tada ce i on znati o cemu se radi.
zvonimirradisavljevic
Novi član
Novi član

hvala u svakom slucaju
zvonimirradisavljevic
Novi član
Novi član

bele tackice na vrhu glavica

Bio sam kod urologa i on mi je prepisao kanesten mast , koristio sam nedelju dana koliko mi je i receno ali nista bolje bio sam i na kontrolu i receno mi je da je sve u redu , ali meni je jos uvek sumnjivo cini mi se da su se tackice malo prosirile??? molim vas kazite sta da radim
Nenac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 1:18 pm

Post od Nenac »

hmm ja mislim da bi to mogle biti tisonove zlezde...na osnovu tvog kratkog opisa..ako sam u pravu , to nije nista opasno, ima vecina muskaraca, nekom su vidljive , nekom nisu..
neu3no
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 11:18 am

Post od neu3no »

Kondilomi. Nema šta drugo. S obzirom na učestalost infekcije danas u Srbiji.

Pozdravi Merck and Co farmaceutsku korporaciju koja je razvila vakcinu. Al nešto su negde pogrešili. Vakcina nije baš najbolja. Al zato njima posao jeste.
zvonimirradisavljevic
Novi član
Novi član

Pa evo detaljno objasnjenje na glavicu okolo rupice gde izlazi mokraca, golim okom su uocljive , sitne su a koliko sam mogao da vidim te tackice kao da su ispod tanke kozice.A sto je interesatno idu u jedan red znaci nisu razbacane cini mi se da mi se to pojavilo posle odnosa.
neu3no
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 11:18 am

Post od neu3no »

Posle odnosa, ali kog. Možda onog od pre dva meseca.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Da li si radio bris glansa i bris uretre?
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
zvonimirradisavljevic
Novi član
Novi član

nisam radio bris.A sta bi to onda moglo da bude???Te tackce su mi se pojavile pre 4 meseca , dosta su sitne vide se golim okom ali kada se malo obrati paznja ne svrbe ne bole ,i cemu sluzi kanesten mast sto su mi oni prepisali???
Nenac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 1:18 pm

Post od Nenac »

Pa to bi onda mogla biti i neka polna bolest..:-?

al' neznam ja nista nisam doktor.. :wink:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

POnavljam se po 200-ti put.
Na osnovu pismenog opisa ne moze se reci sta je to.
Ja samo pokusavam da vidim da li imas neke nalaze koje bih mogla da ti rastumacim,ali ako nemas,onda je potrebno da odes kod lekara koji ce promene VIDETI !
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
zvonimirradisavljevic
Novi član
Novi član

a dali neko zna zasta je kanesten mast, i zamolio bih nekog ko zna nesto o kondilomi da mi objasni , dali se sire kako se leci ..............
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

Kanesten mast služi protiv gljivičnih infekcija !

Kondilomi izgledaju kao bradavice a pojavljuju se zato što je osoba zaražena virusom. Ako su kondilomi u pitanju onda mogu ali i ne moraju da rastu u odnosu na trenutnu veličinu. Mogu da se uklone "spaljivanjem" tečnim azotom ( gas na jako niskoj temperaturi - blizu apsolutne nule u kelvinima ) ili klasično spaljivanje laserom. Jednom uklonjene uvek mogu ponovo da se pojave jer virus uvek ostaje u telu ( na površini kože )zaražene osobe. Postoje oko 80 vrsta ovog virusa a velika većina nije opasna.
Načini infekcije : preko korišćenja istog peškira, seksualnim putem, oralnim sexom i neki smatraju i dodirom kada pacijent može da prenese sa jednog mesta svoga tela na drugo ali ovo je jako redak slučaj.
U zavisnosti od načina infekcije kondilome mogu da se pojave u : grlu, na penisu, redak slučaj na testisima, na koži ( bilo gde ), unutar vagine, oko vagine, homoseksualci ih imaju čak i u anusu ( zbog analnog sexa ).Kada se prošire onda njihov izgled podseća na karfiol. Ako ti je imunitet OK onda verovatno nećeš ni primetiti da si zaražen virusom iako si zaražen.

Nekako slično izgledaju i Tisonove žlezde a one ne prave nikakve probleme koliko je meni poznato jedino što to malo ružno izgleda.

E, kao što ti je Vragolasta rekla potrebno je uraditi laboratorijske analize da se vidi šta je tačno u pitanju.
Iskreno, meni kanesten u ovoj situaciji deluje malo čudno - možda nisam ni ja baš najbolje upućen ali nije mi poznata ni jedna bakterijska polna bolest koja izgleda kao kod tebe ( opet da kažem ja nisam lekar i možda nisam dovoljno upoznat sa tim problemom ) ???

Inače, ovo si i sam mogao izguglati !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

Evo ti adresa gde možeš da vidiš slike kako izgledaju kondilome kao i ostale polne bolesti. Nadam se da ćeš posle ovoga koristiti kondom odmah kada "djokicu" izvadiš iz gaća, da ne bi posle razmišljao dal' ga nisi stavljao u osinjak !

http://www.eterna.co.yu/ETERNA%20NOVI%2 ... inata.html
Zdravlje je najveće bogatstvo !
Odgovori