ako bi mi neko mogao reci sta da radim dali nesto trebam da mazem I dali je to prenosljivo, trebam uskoro stupiti u polni odnos sa devojkom koja je device, nebih zeleo da bilo sta prenesem na nju. Molim vas pomozite mi bio bih vam jako zahvalan
Bele tackice na glavicu, povremeni svrab i bela skrama
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Bele tackice na glavicu, povremeni svrab i bela skrama
Ovako... imao sam prvi seksualni odnos pre neke 2 god, nakon 3-4 dana pojavio mi se svrab penisa I pocela da se skuplja bela skrama neprijatnog mirisa, vodim higijenu perem ga stalno. Juce sam bio kod doktora on je pogledao samo malo I rekao je da je to normalno da to nije nista cudno da je normalno. Imam tackice tamo gde se spaja glavic I kozica bele su boje neke I crvenkaste hoce kako kada da me zasvrbi ali u zadnje vreme ne toliko cesto evo slike: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9709_o.jpg
ako bi mi neko mogao reci sta da radim dali nesto trebam da mazem I dali je to prenosljivo, trebam uskoro stupiti u polni odnos sa devojkom koja je device, nebih zeleo da bilo sta prenesem na nju. Molim vas pomozite mi bio bih vam jako zahvalan
Re: Bele tackice na glavicu, povremeni svrab i bela skrama
Ne treba nista da se brines. Prema slici to je ovo. http://www.mypenishealth.com/image-file ... apules.jpg
Inace, to nije nista opasno.
Inace, to nije nista opasno.
то није ништа, већина мушкараца има то, рађамо се са тим 
A hoce li vremenom nestati ili se povuci posto ja imam isti problem? I ja sam se bio uplasio toga
Pozdrav i hvala vam
Da ozivim ovu temu malo...Imam isti problem i dali ce se to povuci ili nestati ?