Bele tackice na glavicu, povremeni svrab i bela skrama

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Slacko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 8:57 am

Post od Slacko »

Ovako... imao sam prvi seksualni odnos pre neke 2 god, nakon 3-4 dana pojavio mi se svrab penisa I pocela da se skuplja bela skrama neprijatnog mirisa, vodim higijenu perem ga stalno. Juce sam bio kod doktora on je pogledao samo malo I rekao je da je to normalno da to nije nista cudno da je normalno. Imam tackice tamo gde se spaja glavic I kozica bele su boje neke I crvenkaste hoce kako kada da me zasvrbi ali u zadnje vreme ne toliko cesto evo slike: http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9709_o.jpg
ako bi mi neko mogao reci sta da radim dali nesto trebam da mazem I dali je to prenosljivo, trebam uskoro stupiti u polni odnos sa devojkom koja je device, nebih zeleo da bilo sta prenesem na nju. Molim vas pomozite mi bio bih vam jako zahvalan :)
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Re: Bele tackice na glavicu, povremeni svrab i bela skrama

Post od Milan*** »

Ne treba nista da se brines. Prema slici to je ovo. http://www.mypenishealth.com/image-file ... apules.jpg

Inace, to nije nista opasno.
cicigan94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 4:20 pm

Post od cicigan94 »

то није ништа, већина мушкараца има то, рађамо се са тим :)
Slacko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 8:57 am

Post od Slacko »

Okej, hvala :)
Maxy0507
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 27, 2013 10:57 pm

Post od Maxy0507 »

A hoce li vremenom nestati ili se povuci posto ja imam isti problem? I ja sam se bio uplasio toga :) Pozdrav i hvala vam
Dejan00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 16, 2015 1:59 pm

Post od Dejan00 »

Da ozivim ovu temu malo...Imam isti problem i dali ce se to povuci ili nestati ?
Odgovori