Bele fleke na kozici penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pacijent123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 07, 2013 8:11 pm

Bele fleke na kozici penisa

Post od pacijent123 »

Kao sto vidite imam problem, pojavile su mi se bele fleke koje ne osecam ali su vidne pa mi nije bas svejedno. Da li znate sta bi to moglo da bude i da li je opasno? Moram li da odem kod urologa ili koznog? hvala. p.s. postavio bih sliku ali mi nije bas najjasnije kako to da uradim posto kada kliknim na IMG ne moze se ubaciti sa kompa vec sa interneta??
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bele fleke na kozici penisa

Post od Dr011 »

da, moze samo sa interneta, da se postavi na neki server za upload slika pa ovde postavis link...da li postoji razlika samo u boji koze ili ima jos nekih promena? moze biti npr. hipopigmentacija koze (vitiligo) sto je bezazlena stvar, ali moze se raditi i o necem drugom, dok se ne pregleda ne moze se znati...
pacijent123
Novi član
Novi član

Post od pacijent123 »

nema drugih promena, ne znam tacno kada se to pojavilo mozda pre 5,6 meseci, nisam ni obracao paznju. mada mislim da se malo prosirilo. ok, postavicu sliku kada se budem snasao :) hvala
pacijent123
Novi član
Novi član

Post od pacijent123 »

Slika Slika trebalo bi da sam uspeo sa slikom :)
eyes
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 31, 2011 8:06 pm

Post od eyes »

Najverovatnije je vitiligo u pitanju, mada bih te posavetovao da odeš kod dermatovenerologa, da to lepo pogleda. :) U svakom slučaju, ako je vitiligo, a najverovatnije jeste, tu nema pomoći, nažalost. Možda da pokušaš da mažeš sa onom kremom sa Kube, ali to će te posavetovati lekar.
Odgovori