bele bubuljicice na kozici penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
bele bubuljicice na kozici penisa
pred ulazak u pubertet pojavile su mi se kao sitne bubuljicice na kozi penisa, male su bele i kad zategnem kozu ili kad je penis u erekciji osecaju se pod prstima... probao sam par vecih da iscedim, izlazi bela kao mast, ostane crvenilo ali kroz par nedelja se opet vrate, isto kao i bubuljice na licu... inace imam problematicnu kozu izlaze mi bubuljice po licu i ledjima, ne preterano ali ih ima... zanima me kako se to leci, da li da ih iscedim da mazem neshto... molim vas za pomoc!
Re: bele bubuljicice na kozici penisa
na kozi penisa i mosnica mogu normalno da postoje male bele "bubuljice" (Fordyce spots), evo ti jedne slike da uporedis: SLIKA
to je normalna pojava, nije bolest, ima dosta muskaraca, ne treba leciti, a ne treba ni cediti da se ne iziritira bespotrebno...
sto se tice bubuljica na drugim delkovima tela, na licu, mozes se obratiti dermatologu...
to je normalna pojava, nije bolest, ima dosta muskaraca, ne treba leciti, a ne treba ni cediti da se ne iziritira bespotrebno...
sto se tice bubuljica na drugim delkovima tela, na licu, mozes se obratiti dermatologu...
meni su se iziritirale sad i nadute su kao bubuljice su, ne smetaju mi pri odnosu ali je jako ruzhno i neprijatno mi je pred devojkom osecam se shugavo... da li mozhe ikako da se to sredi? jel ima neka krema , neki nachin uklanjanja... ochajnichki bih voleo da ih skinemDr011 napisao:na kozi penisa i mosnica mogu normalno da postoje male bele "bubuljice" (Fordyce spots), evo ti jedne slike da uporedis: SLIKA
ma ne treba da ti bude neprijatno, jer je to normalna pojava, nemoj da obracas paznju na to!
cesto sami preuvelicamo nas problem, a devojke na to uopste i ne obracaju paznju, budi ubedjen u to!
ko zna o cemu i one sve brinu a da mi npr. toga uopste nismo svesni...znaci samo opusteno, pogotovo kada je rec o necem sto je normalno! sa medicinske tacke gledista ne preporucuje se neki tretman za to, a ako bas toliko razmisljas o tome mozes otici do dermatologa da to pogleda i da se posavetujes...

upravo mi se iziritirala jedna, i narasla je kao veca bubuljica naduveno je i kao kuglica potkozhna je...boli oce ochi da mi ispadnu...
samo nemoj da cackas i cedis, smirice se to za par dana...

sta je ova kuglica?? Zna li neko
ne smeta mi nista, kada je pipnem, mrda, kao da je ispod koze, samo me interesuje sta je u pitanju.
hvala unapred
na prvoj slici mi deluje kao da si cedio te male bubuljice(tackice) i iziritirao, spasvce sama za par dana, a drugu sliku ne otvara
ma stoji to duze vreme, nisam mogao da nadjem adekvatnu stranicu gde da postavim pitanje.
imam utisak kao da je neka "kapsula" i u kapsuli nesto sto moze da mrda u granicama kapsule.

evo ponovo druge slike
imam utisak kao da je neka "kapsula" i u kapsuli nesto sto moze da mrda u granicama kapsule.

evo ponovo druge slike
neka kozna cista, nista strasno ni opasno...ako ti bas estetski smeta javi se lekaru da se to ukloni, ako ne smeta uzivaj!
To mi je bitno, da nije nista strasno.
ne smeta mi, a estetski...
kome se ne svidja ne mora da uziva
hvala putno
ne smeta mi, a estetski...

kome se ne svidja ne mora da uziva

hvala putno
pretpostavljam da to imas oduvek...prati, pa ako se bude uvecavalo i pocne da smeta javi se lekaru, nema potrebe da trpis... 

pa da, generalno od kada sam poceo da zapazam, imam to
,
uvek je isto, uvek je tu, tako da ono,
hvala na obavestenju, ako pocne da se menja javljam se cika doci

uvek je isto, uvek je tu, tako da ono,
hvala na obavestenju, ako pocne da se menja javljam se cika doci
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 04, 2016 4:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Zdravo na pocetku puberteta su mi se pojavile bele bubuljica na telu penisa i nege sitne bele kao malo grudvice ispod glavica kod kozice i pitam se dali je to opasno ili sta se desava ?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 04, 2016 4:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
pepeo napisao:Zdravo na pocetku puberteta su mi se pojavile bele bubuljica na telu penisa i negdee sitne bele kao malo grudvice ispod glavica kod kozice i pitam se dali je to opasno ili sta se desava ?