bele bubuljicice na kozici penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

antix
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 19, 2011 1:04 pm

bele bubuljicice na kozici penisa

Post od antix »

pred ulazak u pubertet pojavile su mi se kao sitne bubuljicice na kozi penisa, male su bele i kad zategnem kozu ili kad je penis u erekciji osecaju se pod prstima... probao sam par vecih da iscedim, izlazi bela kao mast, ostane crvenilo ali kroz par nedelja se opet vrate, isto kao i bubuljice na licu... inace imam problematicnu kozu izlaze mi bubuljice po licu i ledjima, ne preterano ali ih ima... zanima me kako se to leci, da li da ih iscedim da mazem neshto... molim vas za pomoc!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: bele bubuljicice na kozici penisa

Post od Dr011 »

na kozi penisa i mosnica mogu normalno da postoje male bele "bubuljice" (Fordyce spots), evo ti jedne slike da uporedis: SLIKA
to je normalna pojava, nije bolest, ima dosta muskaraca, ne treba leciti, a ne treba ni cediti da se ne iziritira bespotrebno...
sto se tice bubuljica na drugim delkovima tela, na licu, mozes se obratiti dermatologu...
antix
Novi član
Novi član

Post od antix »

Dr011 napisao:na kozi penisa i mosnica mogu normalno da postoje male bele "bubuljice" (Fordyce spots), evo ti jedne slike da uporedis: SLIKA
to je normalna pojava, nije bolest, ima dosta muskaraca, ne treba leciti, a ne treba ni cediti da se ne iziritira bespotrebno...
sto se tice bubuljica na drugim delkovima tela, na licu, mozes se obratiti dermatologu...
meni su se iziritirale sad i nadute su kao bubuljice su, ne smetaju mi pri odnosu ali je jako ruzhno i neprijatno mi je pred devojkom osecam se shugavo... da li mozhe ikako da se to sredi? jel ima neka krema , neki nachin uklanjanja... ochajnichki bih voleo da ih skinem
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ma ne treba da ti bude neprijatno, jer je to normalna pojava, nemoj da obracas paznju na to! :wink: cesto sami preuvelicamo nas problem, a devojke na to uopste i ne obracaju paznju, budi ubedjen u to! :wink: ko zna o cemu i one sve brinu a da mi npr. toga uopste nismo svesni...znaci samo opusteno, pogotovo kada je rec o necem sto je normalno! sa medicinske tacke gledista ne preporucuje se neki tretman za to, a ako bas toliko razmisljas o tome mozes otici do dermatologa da to pogleda i da se posavetujes...
antix
Novi član
Novi član

Post od antix »

upravo mi se iziritirala jedna, i narasla je kao veca bubuljica naduveno je i kao kuglica potkozhna je...boli oce ochi da mi ispadnu...
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

samo nemoj da cackas i cedis, smirice se to za par dana...
BaTa_R
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 07, 2011 1:29 am

Post od BaTa_R »

Slika
Slika

sta je ova kuglica?? Zna li neko
ne smeta mi nista, kada je pipnem, mrda, kao da je ispod koze, samo me interesuje sta je u pitanju.
hvala unapred
mali vuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 19, 2011 5:49 pm

Post od mali vuk »

na prvoj slici mi deluje kao da si cedio te male bubuljice(tackice) i iziritirao, spasvce sama za par dana, a drugu sliku ne otvara
BaTa_R
Novi član
Novi član

Post od BaTa_R »

ma stoji to duze vreme, nisam mogao da nadjem adekvatnu stranicu gde da postavim pitanje.
imam utisak kao da je neka "kapsula" i u kapsuli nesto sto moze da mrda u granicama kapsule.
Slika
evo ponovo druge slike
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

neka kozna cista, nista strasno ni opasno...ako ti bas estetski smeta javi se lekaru da se to ukloni, ako ne smeta uzivaj!
BaTa_R
Novi član
Novi član

Post od BaTa_R »

To mi je bitno, da nije nista strasno.
ne smeta mi, a estetski... :D
kome se ne svidja ne mora da uziva :)
hvala putno
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

pretpostavljam da to imas oduvek...prati, pa ako se bude uvecavalo i pocne da smeta javi se lekaru, nema potrebe da trpis... :wink:
BaTa_R
Novi član
Novi član

Post od BaTa_R »

pa da, generalno od kada sam poceo da zapazam, imam to :),
uvek je isto, uvek je tu, tako da ono,
hvala na obavestenju, ako pocne da se menja javljam se cika doci
pepeo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 04, 2016 4:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od pepeo »

Zdravo na pocetku puberteta su mi se pojavile bele bubuljica na telu penisa i nege sitne bele kao malo grudvice ispod glavica kod kozice i pitam se dali je to opasno ili sta se desava ?
pepeo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 04, 2016 4:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od pepeo »

pepeo napisao:Zdravo na pocetku puberteta su mi se pojavile bele bubuljica na telu penisa i negdee sitne bele kao malo grudvice ispod glavica kod kozice i pitam se dali je to opasno ili sta se desava ?
Odgovori