Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Vec nekoliko dana mi se ispod kozice na glavicu sakuplja bela skrama. Jedino sto sam do sada u ovakvim situacijama radio je da prilikom tusiranja sve to operem. Medjutim, to se isto ponavlja vec neko vreme, pa me intresuje o cemu je rec, i kako da se oslobodim ovog cudnog i pomalo neprijatnog problema. Unapred se zahvaljujem.
PS: napominjem da nisam pio u skorije vreme nikakve lekove, antibiotike ili bilo sta drugo, sto bi eventualno moglo da izazove ovakve probleme.
A nezasticen odnos?
Potrebno je da uradis bris glansa.
Takodje,posto su velike vrucine sekret jednostavno ispari tako da ostavlja belu skramu.
Ako je bris sterilan,ona je zbog vrucine.
Nije to nikakav problem, verovatno je potrebna samo redovna higijena. Kad sam ja bio u vojsci gde je higijena bila na nuli imao sam isti problem a bio sam tada nevinasce tako da je nezasticen odnos iskljucen.
pokusaj svaki dan oprati neutralnim sapunom a potom cajem od kamilice a najbolje ako te ne iritira da kozicu cesce povlacis da ne bude preko glavica -
srecno