Jos od malena imam blazi oblik fimoze, ili mozda ni nemam fimozu posto sam skoro primetio da mi je frenulum kratak i da zbog toga ne mogu prevuci kozicu skroz. Kada mi je penis opusten mogu lagano prevuci kozicu preko glavica ali kada je zategnut mogu samo do polovine glavica. Meni nije to problem posto sam pretrazivao vas forum i procitao sam da frenulotomija uopste nije opasan zahvat i da traje kratko tako da cu verovatno da odem i da odradim to. Ali problem je sto na pocetku glavica imam nesto ljubicasto, kao upala, i cenim da je to balanitis, otprilike ovako izgleda i u mom slucaju http://img263.imageshack.us/img263/2747/5806lores.jpg samo sto je kod mene vise ljubicasto nego ovde, i kod mene je ceo taj donji deo glavica ljubicast. Moje pitanje je da li postoje kreme ili nesto drugo da se stavlja na tu oblast i da se ta upala skloni, ali nemojte molim vas da mi kazete da idem kod urologa posto mi je glupo. Zeleo bih samo da mi kazete sta bih mogao da mazem i tako to.
Hvala unapred!
BALANITIS
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: BALANITIS
A sta ako nije balanitis?
Hoces pogresno da se lecis????
Hoces pogresno da se lecis????
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Pa sta drugo moze biti?
Zaboravio sam da kazem da i na kozici sa unutrasnje strane imam neku tamnu tacku velicine oko 5mm a pre je nisam imao.
Zaboravio sam da kazem da i na kozici sa unutrasnje strane imam neku tamnu tacku velicine oko 5mm a pre je nisam imao.
@Stifler
Ja bih ti isto preporucio kod urologa da odes, ili bar kod dr opste prakse.... Posto imas i blazi oblik fimoze, nemoj jos da ti dodje do neke upale, pa jos gore sebi da napravis....
Ne bi trebalo da je nista ozbiljno, ne boj se , samo macora bacis na pregled, ne ujedaju tamo, a bices mirniji.
Ja sam isto imao nesto slicno i dobio neku kremu da mazem, kamilicom ispirao i za 2 nedelje proslo.
Najgore je cekati i sam leciti ,a ne znati ni sta je
Ja bih ti isto preporucio kod urologa da odes, ili bar kod dr opste prakse.... Posto imas i blazi oblik fimoze, nemoj jos da ti dodje do neke upale, pa jos gore sebi da napravis....
Ne bi trebalo da je nista ozbiljno, ne boj se , samo macora bacis na pregled, ne ujedaju tamo, a bices mirniji.
Ja sam isto imao nesto slicno i dobio neku kremu da mazem, kamilicom ispirao i za 2 nedelje proslo.
Najgore je cekati i sam leciti ,a ne znati ni sta je

Ok, verovatno cu otici kod dr. opste prakse, nego me vise brine ova fimozad