bakterije u uretri

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
cemanbvs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2012 11:19 pm

bakterije u uretri

Post od cemanbvs »

Nakon završetka seksualnog odnosa sa partnerkom videlismo da se pokidao kondom. Nakon toga je moja partnerka otišla na pregled i pronašli su joj neku bakteriju i rekli joj da se ona dobija seksualnim odnosom. Ja sam uradio test krvi i mokraće i rezultati su 1. HbsAg antigen: nereaktivan, 2. Anti HCV: nereaktivan i 3. HIV tip 1,2: negativan i Fizičko - Hemijski pregled urina je u redu, nema nikakvih problema. Medjutim, dobio sam i uputnicu da uradim bris uretre, što zbog straha od bolova nisam uradio. Ja ne osećam nikakve promene i zanima me da li ja neke eventualne bakterije mogu da uništim bez tog brisa ili možda postoji neki drugi način dac se utvrdi da li imam u uretri neke bakterije? Ili, da li mogu prvo da pokušam da uništim eventualne bakterije, pa tek onda da uradim bris uretre, da to ne bi radio dva puta. Unapred se zahvaljujem na odgovoru! :o
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: bakterije u uretri

Post od Dr011 »

ne mogu da se unistavaju dok se ne potvrdi da ih ima, i ako ih ima moraju se leciti pravilno, ne napamet...zato je potrebno da uradis bris uretre...nemas stvarno cega da se plasis, jeste mozda malo neprijatno, ali nista strasno, mozes sigurno da izdrzis sekund "muke"... :wink:
Odgovori