baksuz!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 11, 2010 11:45 am
baksuz!!!
pre 4 meseca sam radio bris uretre,jer sam prehodno osecao nekakav svrab na vrhu glansa.bio je negativan na hlamidiju,ureaplazmu,a pozitivan na mikoplazmu.koristio sam kao terapiju visiren,hemomicin i dovicin…kao i triderm za to crvenilo na glansu.partnerka takodje je koristila iste antibiotike.i tosam izlecio.u meddjuvremenu sam imao problema sa povredom ramena,nakon toga i zubima tako da sam mesec dana ako ne i vise pio diklofen duo,naproksen,ovagil d….pre 10 dana sam primetio peckanje pri mokrenju,ali samo pri vrhu glansa,bezbojni iscedak ,crvenilo pri vrhu mokr.kanala.otisao sam kod doktora ponovo,ponovo radio bris uretre,i rezultat je bio pozitivana na patogene bakterije ENTEROCOCUS SPPmali broj,saprofitne koke mali broj candida negativna.rekao mi je da je to upala mokracnog kanala i da pijem dovicin 7 dana i da ce proci.pa antibiogramu bakterija ja senzitivna na amoxicilin,vankomicin.proslo je 10 dana tegobe su skoro nestale,osim neke napetosti u glansu prilikom mokrenja,ali sam zato dobio nesnosan svrab po celom telu bez urtikarija pa mislim da nije neka alergija na dovicin,mada je prosao duzi period od poslednjeg uzimanja leka,a svrab i dalje traje.molim vas za vase misljenje!!
Re: baksuz!!!
Probaj da piješ odmenjsku vodu mesec dana, čula sam da je odlična za urinarne infekcije. Najbolje bi bilo ako možeš da uzmeš vodu direktno sa izvora, jer je najdelotvornija. Izvor se nalazi 3 km od Ušća prema Kraljevu. Može se kupiti i flaširana voda, ali kvalitet nije isti.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: baksuz!!!
ne moze da se kaze da li je od Dovicina dok se ne pogleda,ali ako je proslo nekoliko dana od zadnje kapsule pa se onda javio osip, nije od njega.vladamatic napisao:pre 4 meseca sam radio bris uretre,jer sam prehodno osecao nekakav svrab na vrhu glansa.bio je negativan na hlamidiju,ureaplazmu,a pozitivan na mikoplazmu.koristio sam kao terapiju visiren,hemomicin i dovicin…kao i triderm za to crvenilo na glansu.partnerka takodje je koristila iste antibiotike.i tosam izlecio.u meddjuvremenu sam imao problema sa povredom ramena,nakon toga i zubima tako da sam mesec dana ako ne i vise pio diklofen duo,naproksen,ovagil d….pre 10 dana sam primetio peckanje pri mokrenju,ali samo pri vrhu glansa,bezbojni iscedak ,crvenilo pri vrhu mokr.kanala.otisao sam kod doktora ponovo,ponovo radio bris uretre,i rezultat je bio pozitivana na patogene bakterije ENTEROCOCUS SPPmali broj,saprofitne koke mali broj candida negativna.rekao mi je da je to upala mokracnog kanala i da pijem dovicin 7 dana i da ce proci.pa antibiogramu bakterija ja senzitivna na amoxicilin,vankomicin.proslo je 10 dana tegobe su skoro nestale,osim neke napetosti u glansu prilikom mokrenja,ali sam zato dobio nesnosan svrab po celom telu bez urtikarija pa mislim da nije neka alergija na dovicin,mada je prosao duzi period od poslednjeg uzimanja leka,a svrab i dalje traje.molim vas za vase misljenje!!
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.