azoospermija-ni jedani spermij

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
kika_m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 05, 2007 12:15 pm

azoospermija-ni jedani spermij

Post od kika_m »

mm muzu je u maju dijagnosticirana azoospermija,bez ijednog jedinog bilo pokretnog ,bilo nepokretnog spermija.radili smo hormonske nalaze,ali samo FSH iLH(FSH-4,94:ref. vrijednosti:muski od 19-65 god:1.55-9,74 i LH-3,42:folikularna faza max:12,1, lutealna faza max:15,5 i nakon menopauze max:86,5)eh,dr. nam je rekao da je Fsh malo nizak,radili punkciju,nisu nista nasli,sad cekamo poziv za biopsiju.mm pije u medjuvremenu piskavicu i e vitamin.mene samo zanimako koliki su izgledi(po vrijednostima hormona)da nadju bilo sta biopsijom?mm je radio hormone u junu,tad nije pio nikakve preparate,pa me zanima da li piskavica i vitamini uticu i na vrijednosti hormona i da li ima potrebe da ih ponovo provjeravamo?
jako bih bila zahvalna za bilo kakav savjet i preporuku!
hvala
kika_m
Novi član
Novi član

Post od kika_m »

niko ne zna ili nece da odgovori?!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Osim da gledamo u karte pa da vidimo kakve su sanse da se biopsijom utvrdi sterilitet.....

Sacekajte nalaz biopsije !!!
kika_m
Novi član
Novi član

Post od kika_m »

ipak sam postavila par pitanja i na njih sam trazila odgovor...nikakvo vracanje! :D
Odgovori