apstinencija tokom lečenja od epididimitisa?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
yakov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 06, 2006 9:09 pm

apstinencija tokom lečenja od epididimitisa?

Post od yakov »

Pre pet dana sam dobio dijagnozu Epididymitis ac lat. dex. St. post epididymitidem lat. sin. aa I. Terapija je Longaceph 2g i.m. 10 dana plus Ciprocinal 0.5 2x1 dnevno 10 dana. Urađen je uretralni bris i rezultati su negativni na hlamidije, ureaplazmu i mikoplazmu. Urolog mi je najavio da će lečenje potrajati dosta dugo. Ono što je moje pitanje (zaboravio sam da pitam njega) jeste da li je apstinencija od seksa sastavni deo terapije, ili je preporučljiva, ili je potpuno svejedno. Zapravo me zanima da li bi seksualna aktivnost loše uticala na upaljeni pasemnik ili možda naprotiv?
ikac011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 3:49 am

Post od ikac011 »

Nema drkanja ni jebanja dok traje upala. Kod kog urologa si bio, ako nije tajna?
yakov
Novi član
Novi član

Post od yakov »

A zasto pitas?
ikac011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 3:49 am

Post od ikac011 »

Zato sto sam i ja lecen od akutnog epididimitisa, ali mi doktor nije rekao da ce dugo da traje lecenje, pa verujem da taj tvoj urolog zna sta prica, mozda i ja odem kod njega na pregled... Naravno ako mi kazes koji je doktor u pitanju ;)
yakov
Novi član
Novi član

Post od yakov »

U pitanju je privatna ordinacija pa ne bih da javno reklamiram. Posalji privatnu poruku pa cu ti odgovoriti.
Odgovori