Anti afrodizijak prirodni

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Leno
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 1:35 pm

Anti afrodizijak prirodni

Post od Leno »

Kojim stvarima muskarac moze da smanji potenciju i polnu zelju.
Postoje li prirodna sredstva koja pomazu u smanjenju seksualne uzbudjenosti kod musakaraca?
Ujutro se cesto budim sa erakcijom, postoji li prirodno sredstvo za to?
Znaci anti afrodizijak prirodni neki.
Hvala za sve dobronamerne odgovore !
Leno
Novi član
Novi član

Post od Leno »

Da dodam da imam 29 godina.
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

To je sasvim normalno fiziološko stanje, da se budis sa erekcijom!!!! Ujutro su hormoni na višem nivou nego tokom zamornog dana! i zato ti tako stoji.... Kad ti rpestane stojati tako ujutro, onda se javi za savjet i pomoć, a do tada budis rećan i zadovoljan da ti sve "fercera" kakao treba!kao kod dječaka!
boban202
Aktivan član
Aktivan član

Post od boban202 »

To je sasvim normalno fiziološko stanje, da se budis sa erekcijom!!!! Ujutro su hormoni na višem nivou nego tokom zamornog dana! i zato ti tako stoji.... Kad ti prestane stojati tako ujutro, onda se javi za savjet i pomoć, a do tada budi srećan i zadovoljan da ti sve "fercera" kakao treba!kao kod dječaka!

Jedino ako si monah, pa zbog celibata ti smeta, tada ću ti na privatnim porukama objasniti!
Leno
Novi član
Novi član

Post od Leno »

Nisam monah.
Ovo stanje mi ne odgovara, postoji li neki prirodni lek ?
Hvala!
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Ako nisi monah - onda je prirodni lek malo "akcije" (bilo sa nekim ili sam) pred spavanje.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Ma to mora da je onaj ludak sto se javljao i pre godinu, dve, secate se, trazio je isto to... taj je trazio da mu se ne dize uopste... pazi, njemu NE ODGOVARA da bude zdrav... tu nisu cista posla... i nije cista pamet... :o
Leno
Novi član
Novi član

Post od Leno »

Jednostavno mi trenutno nije potrebno da imam erekciju ujutro, ne vidim nista lose u tome.
Sve sto trazim je prirodno sredstvo za to, mada u krajnjem slucaju mogu tablete neke koje imaju u slobodnoj prodaji da se kupe.
Hvala.
boban202
Aktivan član
Aktivan član

Post od boban202 »

zanima me ljudski, možeš mi i na privatne poruke odgovroiti, zašto ti ne odgovara da imaš jutarnje erekciju? spavaš li sam u sobi? sa sestrom?majkom?pa je li to jedan od razloga
Leno
Novi član
Novi član

Post od Leno »

Jednostavno ne zelim vise da se budim ujutro tako.
Prosle godine sam imao i previse devojaka, zelim da zivim neopterecen sa tim stvarima.
Prestao sam da uzimam alkohol, opijate, sada prestajem i sa devojkama.
Prosao sam dosta toga u zivotu i zelim da malo promenim zivot.
Malo zelim da posvetim zivot nekim drugim stvarima.
Eto toliko za sve one koje to zanima, mada ne vidim razlog da se to nekoga tice, ali eto, da znaju oni koje i to zanima.
Ne kazem da je u redu ovo sto ja radim sada, a da nije bilo u redu ono sto sam radio do sada, nego samo zelim da promenim zivot.
Tako sto se tice informacija, pa sada ako neko zna prirodni preparat za smanjenje seksualne zelje, neka pomogne.
Hvala za svaki dobronameran odgovor.
aeiou
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 19, 2007 3:09 pm

Post od aeiou »

Gospode...Slika

Nego, da nisi ti možda neko podlo žensko stvorenje koje hoće malo da napakosti nekome, a? Slika
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Ne zelim previse da pametujem, ali mislim da bi trebao da odes na razgovor kod nekog dobrog psihijatra. Ovo je dobromeran savet iz razloga sto smatram da imas ozbiljan problem, za koji mislim da je resiv uz pomoc strucnog lica.

To sto ti trazis nije prirodno, pa samim tim nije ni normalno, a licno smatram da nije ni potrebno. Pokusaj da shvatis da imas problem koji treba da resis, a navela sam vec na koji nacin.

Mogao bi da resis taj "problem" sam, i bez devojaka (pretpostavljam da shvatas na sta mislim), ali nije stvar u tome vec je stvaran problem u tvojoj glavi. To sto imas jutarnju erekciju nije problem, ali to ti je vec receno ovde vise puta, samim tim sto to ne prihvatas ili ne zelis da prihvatis i shvatis dolazimo do toga da na zalost imas problem u glavi.
Nemoj da shvatis ovo kao vredjanje, jer to nije...Ljudska psiha je cudo, a verovatno da si napravio problem psihicke prirode konzumiranjem opijata, a pod dejstvom istih si ko zna sta radio pa se sada kajes...
To je moje vidjenje zasnovano na tvojoj prici, koje i ne mora da bude tacno, ali mislim da su svi dosli do zakljucka da imas problem u glavi. Sto pre shvatis to i priznas sebi, pre ces se izleciti.
Leno
Novi član
Novi član

Post od Leno »

:D svakvi odgovori
Da pojednostavim, imao sam ogroman broj devojaka, nezasit sam bio u nekim stvarima, zelim da se smirim.
To da li vi smatrate da ja treba da se smirim ili da i dalje spavam sa svim zenskim osobama koje poznajem a koje mi nisu rod :evil: nije ni bitno.
Jednostavno zelim MALO MIRA.
Znate kako se kaze 1000 ljudi 1000 cudi, nismo svi isti, ja sam isti razmisljao kao i vi do nedavno, a sada zelim da uvedem malu privremenu promenu u zivotu.
Da se zenim sada necu, jer ne bi mogao da budem sa jednom devojkom, a da varam svoje devojke necu vise, postalo mi je to bez veze.
Zelim samo neko vreme da budem slobodan od sexa, kasnije cu da poradim na braku normalno .
Ja ne trazim nikakvu vijagru za naskakanje na necije zene, ja ne trazim da mi podvodite nekoga, ja ne trazim bilo sta osim informacije o prirodnim sredstvima za smanjenje seksualne zelje.
Ne znam zasto mi pricate o nekim stvarima i izvlacite neke pogresne zakljucke??
Svi smo mi ljudi i svi imamo svoju cud, svako ima nesto svoju i neku svoju razliku od drugih.
To sto ja pitam jedno, a vi mi odgovarate drugo, ne znaci da se mi ne razumemo.
Zasto je tesko odgovoriti na jednostavno pitanje STA SMANJUJE SEKSUALNU ZELJU KOD MUSKARACA A DA JE PRIRODNI PREPARAT, znaci preparat a ne nesto drugo, sve te druge nacine znam i sam
:evil:
Pozdrav svima i dobronamernima i zlonamernima :wink:
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Pozdrav i tebi opet :)
I dalje stojim iza prethodno recenog, a ako ne verujes meni pitaj nekog psihologa ili psihijatra sta misli o tvom "slucaju"
Ovo je glupo sto cu te pitati, ali da li si cuo nekada u zivotu za samozadovoljavanje?
Ako ne zelis da imas devojku, taj "problem" koji imas mozes da resis sam, a ovaj u glavi uz pomoc strucnog lica i to sto pre!

Sigurna sam da ovde niko nije zlonameran prema tebi kako ti mislis- jedini koji je zlonameran prema tebi si upravo ti sam!
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Ne ulazeci u diskusiju , samo cu napisati da caj od hmelja (sisarkice) treba da umanji polnu zelju.
Zaključana tema