pa nije samo zbog nereda, kaze decko da mu pojacava dozivljaj
Tu "tehniku" danas mahom koriste ljudi da bi sprecili preranu ejakulaciju. Ali u pitanju je drevna tehnika, za pojacavanje sexualne moci muskarca itd... npr. tantra sex, znaci satima bez ejakulacije...
Pazi ovako, ja znam sta Taoisti misle, sta se desava sa semenom.
Naime oni kazu, da ta sperma ostaje u oganizmu (valjda u prostati), gde je (posle 4tog dana valjda) organizam pocinje razgradjivati i vracati hranjive materije u krvotok, pa dalje u ceo organizam. Inace, radi se o
veoma energetski jakoj (kaloricnoj) materiji (da, sperma), otprilike kao regularni dorucak, koju covek "razbacuje"

, umesto da je cuva za sebe, poput tebe... bla bla bla po njima to odrzava organizam zdravim i mladim, i sve najbolje... doduse oni i zive po stotinu godina...
Postoje stotine kurseva u Americi (naravno), koji uce ljude kako da vezbaju tu tehniku, ali
BEZ koriscenja prsta! Nego nizom vezbi koje se praktikujku godinama, se razvijaju misisci oko prostate, tako da jednog dana mozes da ne ejakuliras, samo jacinom misica prostate, koji ce da se zgrce i zatvore puteve semenu...
Naime, muskarci koji su ovladali tom tehnikom su u mogucnosti da odrze erakciju 6,8,10 pa i 12 sati... da vode ljubav bez ejakulacije...
Licno, probao sam to sa prstom i sranje je... u sexu vise imam kontra problem, nego ovaj, koji se resava ovom "tehnikom"... tako da me nije ni preterano zanimalo....
Moj savet ti je da ono sto hoce napolje i pustis napolje

, jer inace ne bi ni htelo napolje da je unutra bolje
Mislim koji se ti djavo bakces da drevnim istocnjackim tehnikama??? Ajde sad kad si naucio to da radis, pa tokom seksa da primenis... ali ovako sam... nije mi jasno...
Sacekaj misljenje nekog urologa, on ce ti reci da li je to "zdravo" ili ne, ali neovisno o toga, mislim da ti to nije potrebno....
Pozdrav