All in one :S

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Gepard
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 13, 2009 6:51 pm

All in one :S

Post od Gepard »

Pozdrav, imam 20 godina i ozbiljan problem. Pre nekih 2 godine sam primetio da imam varicocelu na levom testisu pa sam otisao kod doktora koji je predlozio operaciju. Tad je uradjena urinokultura, spermokultura, hemijske analize urina i spermogram. Sve negativno a spermogram los - oligoastenospermija. Uradjena je operacija i nakon 3 meseca jos jedan spermogram na kome je ovaj put konstatovana oligoastenospermija gravis dakle broj spermatozoida je sa 5 pao na 0.09 (m/l ili kako vec) s tim sto je i prvi i drugi put tehnicar koji je radio spermogram napisao masa bakterija koje lice na trihomonas vaginalis. Uradjen bris uretre, bu na hlamidiju, bu na trihomonas - nista. Spermokultura, urinokultura - nista.

(dakle ocito ima bakterija ali se ocito ne razmozavaju u spermi)

Evo prodje vec 2 godine od toga i moj spermogram je i dalje los a pocinjem da primecujem jos neke simptome -

-varicocela se nije povukla a pojavljuje se i na drugom testisu (nesto je uzrokuje po mojoj laickoj proceni)
-crvene fleke po glansu i neprijatan miris uz javljanje neke bele supstance (koje je doktor opet pripisao trihomonasu pa sam opet ishao kod odzacara i na brdo testova i nista) a primetio sam da se fleke javljaju ukoliko zaspem nakon seksualnog odnosa i ne istushiram se a prolaze nakon tretmana hipermanganom.
-bolovi u predelu donjeg stomaka i ponekad bubrega
-mutna mokraca sa dosta soli amorfnih fosfata povremeno
-prevremena ejakulacija (bez izuzetaka) 10 minuta mogu da izdrzim samo ako svakih 15 sekundi pravim pauzu.

Pre par meseci sam bio na uz prostate i kazu normalne velicine (~2,5cm) i elasticna.

Sta ovo moze biti? Bakterijska upala prostate? Zar se ne bi pokazala jos negde? Hronicna upala prostate u kombinaciji sa nekim gljivicama ili bakterijskom infekcijom glansa? Zasto se javlja tako brzo nakon ejakulacije(dakle ne samo seksualni odnos nego i masturbiranje)?

Jel ima neko da je zapazio nesto sto ja nisam?

Uradicu i bris glansa ovih dana ali mi se ne ide na citobioloski pregled sekreta prostate...
Odgovori