nagon za mokrene

Podforum za sva pitanja vezana za hitnu ili urgentnu medicinsku pomoć.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ajla.hoda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 03, 2015 6:01 am

nagon za mokrene

Post od ajla.hoda »

Moj problem se pojavio maloprije..naime oko 5 jutros probudio me je nagon za mokrenjem. S obzirom da mi je uvijek mrsko obavljat nuzdu mozda sam i nesvjesno trpila. U krajnjem trenutku sam otisla u wc nisam osjetila nikakvo pecknje vec neki pritisk u donjem dijelu stomaka. Ne boli vec stvara nelagodan osjecaj. mislila sam da cu vjecnost ostati na wc solji. Odma sam usla na internet i procitala par stvari o tome mada rijetko da neko ima slicn a ne isti slucaj. jednostavno nagon za mokrenjem mi ne prestaje vec skoro dva sata konstantno imam osjecaj da moram na wc... Sta da radim?? :cry:
Poki12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2019 4:46 pm

Re: nagon za mokrene

Post od Poki12 »

ajla.hoda napisao:Moj problem se pojavio maloprije..naime oko 5 jutros probudio me je nagon za mokrenjem. S obzirom da mi je uvijek mrsko obavljat nuzdu mozda sam i nesvjesno trpila. U krajnjem trenutku sam otisla u wc nisam osjetila nikakvo pecknje vec neki pritisk u donjem dijelu stomaka. Ne boli vec stvara nelagodan osjecaj. mislila sam da cu vjecnost ostati na wc solji. Odma sam usla na internet i procitala par stvari o tome mada rijetko da neko ima slicn a ne isti slucaj. jednostavno nagon za mokrenjem mi ne prestaje vec skoro dva sata konstantno imam osjecaj da moram na wc... Sta da radim?? :cry:
Uradite urinokulture i javite se ginekologu
Odgovori