Sta uraditi sa dosadnom preponskom kilom, resiti problem hirurskim putem ili je ne cackati dok ne pritera pod noz?
Dobijam sasvim oprecna misljenja sa sve cvrstim i labavim (da ne kazem "kilavim") argumentima za klanje. Ja jos ne bih... ako ne moram...
Pih, dosadne li kvrge...[/img]
Kilavo, kilavo...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mislim da je bolje resiti to pod uslovima koje mozes kontrolirati, mislim kada, kod kog lekara, kad si psihicki spreman.Losija varijanta bi bila da se kila ukljesti u nekom nezgodnom vremenu i mestu gde ne bi znao ni sta da radis, ni kuda da ides, ni ko ce da te operira. Nije strasno, samo se trebas resiti
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 04, 2007 6:16 pm
Uradila, Goki, uradiLA! Hocu reci - Nista nisam uradila! Pazim sta radim, zivim kao princeza na zrnu graska, ne teglim nista teze od 1 kg, a u velike sopinge vodim nekog izdrzljivog, da gura kolica po hiper-marketu! Ha, ha! Neke koristi i od toga! Salim se, naravno. Prilicno je bez veze kad krenes da podignes nesto, a onda shvatis da ne smes, pa trazis pomoc kao da si najrazmazenije stvorenje na svetu! I prilicno je cudno sto nakon nekog napora, ne odreagujem odmah, vec bol i ispupcenje osetim tek posle par dana, i onda to potraje 3-4 dana pa se povuce. Nista alarmantno, ali dovoljno da znam da treba da "o`ladim" malo!
By the way, hvala na interesovanju. Posto sam ja ovde, hvala Bogu, samo banalan slucaj, nisam ocekivala da cu uopste dobiti neki odgovor, ali eto...
Pozz
By the way, hvala na interesovanju. Posto sam ja ovde, hvala Bogu, samo banalan slucaj, nisam ocekivala da cu uopste dobiti neki odgovor, ali eto...
Pozz