POSAO I SPECIJALIZACIJA U NEMACKOJ

Kako, gde, sta?

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
sofija sajn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 8:40 pm

POSAO I SPECIJALIZACIJA U NEMACKOJ

Post od sofija sajn »

Dobro vece.

Interesuje me da mi kazete ko zna, na koji nacin mogu da nabavim knjige za ucenje nemackog jezika, posto bih da ga savladavam u privatnoj reziji...

Cula sam da mnogi odlaze a i da se, Boga mi, vracaju praznih dzepova, jer se i tamo mora mnogo uloziti... jedino sto ja imam je ta sreca da mi je cela rodbina u Nemackoj, pa bih jedino tako mogla da prekrpim tu materijalnu situaciju, koja, kako pricaju, uopste nije na zavidnom nivou sto se nasih lekara tice...

Ukoliko neko zna neka mi pomogne kako bih mogla negde na netu da pronadjem neki link gde se mogu edukovati, posto predznanje imam, pa bih htela da polazem samo zavrsni ispit

:lol:
hvala
filip kuvalja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 10:20 pm

Re: POSAO I SPECIJALIZACIJA U NEMACKOJ

Post od filip kuvalja »

sofka, plati taj kurs, sta si se stisla.. :D :D :D
salim se :D
aj pitacu ove sa filoloskog, ima on line ucenje jezika...
javljam se uskoro
GoranaCes
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2012 5:26 pm

Post od GoranaCes »

dobro vece,
U nemačkoj je nekad lakše napraviti kurs pa ga onda bolje priznavaju... U minhenu np... ima mnogo ponuda... Što se tiče zakona, natječaja i drugog... možete se informisati kod Infohilfe. http://www.infohilfe-plus.de/rs/index.html
pozdrav
Zarkovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 13, 2012 10:30 pm

Post od Zarkovic »

Imas na deutsche welle besplatan kurs jezika.

A meni jos nije poznato da se neko vratio praznih dzepova. Lako se moze saznati plata lekara u Nemackoj , isto tako i ostali troskovi (stan , struja , hrana), pa stavi na papir .
Odgovori