nostrifikacija diplome u Sloveniji
Moderatori: vlada99, moderato, admin
Re: nostrifikacija diplome u Sloveniji
Koliko vam je aktualna ova tema? Ukoliko vas jos uvijek zanima, mogu da vam dam informacije iz prve ruke... sama sam se prebacila u Sloveniju pa... javite ako vas nesto zanima 

cao ja sam Jelena,zavrsila sam stomatologiju u bg i uskoro zavrsavam staz,planiram da idem za Sloveniju pa bi mi svaka validna i dobronamerna informacija koristila:)hvala unapred.Dentalka napisao:Koliko vam je aktualna ova tema? Ukoliko vas jos uvijek zanima, mogu da vam dam informacije iz prve ruke... sama sam se prebacila u Sloveniju pa... javite ako vas nesto zanima
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 24, 2012 1:29 pm
- Kontakt:
Molila bih za kratak opis ispita iz higijene i dietetike i nujnih stanja...hvala unapred!
Mene zanima....Dentalka napisao:Koliko vam je aktualna ova tema? Ukoliko vas jos uvijek zanima, mogu da vam dam informacije iz prve ruke... sama sam se prebacila u Sloveniju pa... javite ako vas nesto zanima
Procedure,jezik, nostrifikacija, šanse za posao itd....
Hvala!
cao svima, da li neko zna koliko je tesko nostrifikovati diplomu STOMATOLOSKU u Sloveniji? sta se polaze, kako i koji predmeti? hvala
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 07, 2016 9:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Zdravo, evo ja sam pre par dana dobio spisak ispita...inace, zavrsio sam stomatologiju po novom programu.
Biofizika, biohemija 2, gnatologija, dec. i preventivna stom., oralna biologija, stom. propedevtika, prva med. pomoc
Biofizika, biohemija 2, gnatologija, dec. i preventivna stom., oralna biologija, stom. propedevtika, prva med. pomoc
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 16, 2016 9:07 pm
pozdrav kolege. da li je neko skoro nostrifikovao diplomu sa medicine? molio bih da napise sta je sve potrebno za to? koji predmeti se polazu? i da ,dolazim iz banjaluke..
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 11, 2016 8:16 pm
Pozdrav
Da li mozete podijeliti iskustva- Stomatolozi bolonjci ?!
hvala
Da li mozete podijeliti iskustva- Stomatolozi bolonjci ?!
hvala