znali ko da mi odgovori da li je imao genokomastiju .jer ja sam to dobijo u 13-14 god. i sad imam 37 god ali mi to nikako ne prestaje.
Tada sam bijo u poburtetu.imali ljek da se koristi dabi se te grudi u normalizirali hvala unaprjed .
Ginekomastija moze nastati u doba puberteta, a onda se to tkivo spontano povuce posle puberteta (u vecini slucajeva)... Posto se vi nalazite u manjini onih kojima su grudi ostale, koliko je meni poznato, jedini nacin korigovanja je hirurska intervencija...
To je vec posao za doktora da proceni. Ja sam bio uveren da je kod mene zlezdano jer sam par godina bio profesionalni sportista i to na grudima se nije maklo ni malo...
Pa moze, pravilnom ishranom i treningom. Potrebno je dosta truda ali se telo da lepo izdefinisati Samo sto neki radije to resavaju liposukcijom. Za ginekomastiju koju sam ja imao noz je bio jednimo resenje
Koliko imas godina? Ja bih da sam na tvom mestu otisao za pocetak kod endokrinologa i uradio analizu hormona, pa onda video sta i kako dalje. Kako ti izgledju bradavice tj. areole? Normalno ili uvecano??