velicina penisa
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 02, 2015 2:23 am
Re: velicina penisa
Imam par pitana. Imam 14 godina i kada sam slavio sa drugovima (svi imamo 14) novu godinu mala smo razgovarali o velicini oni svi u erozivnom stanju imaju penis po najmanje 14 cm i mjerili smo a ja imam svega 9 cm. Pa me zanima kako da je meni samo tako mali? Kolika bi mi trebala biti normalna velicina? Hoce li mi rasti i koliko? Iskreno me sramota otici doktoru pa pitam ovako i nadam se da cu dobiti odgovore na svoja pitana. Hvala unaprijed.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Какво је то "ерозивно стање"? И сви сте мерили баш то вече?
E ovako,imam 13 godina velicina penisa u erekciji mi je 10cm a obim 8-9cm da li je to dovoljno? I imam jos jedno pitanje neki od mojih drugova vec mogu da svrse a ja ne znam da li mogu? odg pls
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ви клинци баш немате о чему другом да размишљате осим о сексу и метричком систему?
Не брините. Све ће доћи на своје место, само да сте здрави. Пубертет јесте, али има још нечега. Баците се на спорт да бисте мало смирили хормоне.
А онда треба да учите да са 20 година живота не би сте постављали глупа питања по форумима.

Не брините. Све ће доћи на своје место, само да сте здрави. Пубертет јесте, али има још нечега. Баците се на спорт да бисте мало смирили хормоне.
А онда треба да учите да са 20 година живота не би сте постављали глупа питања по форумима.
Imam 12 godina i penis mi je kad se digne dugacak 14 cm i opseg 12 cm a kad je spusten 10 cm.
Imam tri pitanja.
1)Smijem li drkati?
2)Kolika je prosjecna duzina za moju dob? 3)Oce li mi penis jos rasti i kako ga mogu povecati?
Imam tri pitanja.
1)Smijem li drkati?
2)Kolika je prosjecna duzina za moju dob? 3)Oce li mi penis jos rasti i kako ga mogu povecati?
To što do sada nisi imao sex ne znači da si manje vredan od onih koji su ga imali a pogotovo da ćeš biti manje uspešan u tome od njih.Tako da ne razmišljaš i ne gajiš takva osećanja koja se daju primetiti kroz tu rečenicu.Veličina tvog penisa je sasvim normalna i u okviru normalnog tako da tek o tome ne treba da razmišljaš i brineš.mali savet...razlika između onih koji su dobri u seksu nije u veličini niti izdržljivosti već u hemiji između partnera.Ne postoje loši u seksu,postoje samo loši spojevi u seksu.Seks je igra,igra koja se uči,koja se upoznaje....
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 24, 2016 8:54 am
Pozdrav imam 15 godina visok sam 170 a tezina mi je 85 kg u sustini sam debeo.Penis mi je u erekciji 8 cm i ne izlazi mi sperma vec nesto lepnjivo prozirno.Takodje ne mogu navuci kozicu preko glavica kada mi je nadignut.Nisam usao jos u pubertet jedino sto imam malo dlake oko penisa.ono sto hocu da pitam je:
1:Da li debljina utice na rast ili velicinu penisa?
2:Da li ce mi porasti?
3:Da li da se javim hirurgu za kozicu?
1:Da li debljina utice na rast ili velicinu penisa?
2:Da li ce mi porasti?
3:Da li da se javim hirurgu za kozicu?
-
- Novi član
Molim vas pomoc...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
1. Не знам, али треба да смршаш због општег здравља. Иначе дебљина утиче на хормоне па може да делује и на пубертет.
2. Вероватно.
3. Пробај да развлачиш кожицу и одлепљујеш је уз редовну хигијену. Мало по мало требао би да успеш да је средиш.
2. Вероватно.
3. Пробај да развлачиш кожицу и одлепљујеш је уз редовну хигијену. Мало по мало требао би да успеш да је средиш.
-
- Novi član
Hvala na odgovoru vec se bacam na posao ☺
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јави ситуацију за пар дана.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 21, 2016 12:49 pm
Imam 14 godina i dužina penisa mi je 17,5cm a obim 14cm.
Da li je to normalno?
I dali ce jos da mi raste penis i jel moze da naraste do 20cm?
Ali ja kad gledam moj penis cinimi se da je mali.Pa da li je to normalno kada gledam iz ptičije perspektive?
Da li je to normalno?
I dali ce jos da mi raste penis i jel moze da naraste do 20cm?
Ali ja kad gledam moj penis cinimi se da je mali.Pa da li je to normalno kada gledam iz ptičije perspektive?

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Није нормално.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 20, 2016 3:40 pm
Nije bas da imam problema ali hajde vec kad sam tu da pitam.
Imam jedanaest godina i u pubertet sam usao sa osam godina.Posto su naglo krenule promene(dubina glasa,velicina penisa i jako brzo rastem 166 cm,a prosle godine sam bio 149 cm.)Da li je kasno i da li se uopste treba obratiti lekaru ili je u pitanju samo prerani pubertet?
Molim vas da mi u sto kracem roku odgovorite.
HVALA.
Imam jedanaest godina i u pubertet sam usao sa osam godina.Posto su naglo krenule promene(dubina glasa,velicina penisa i jako brzo rastem 166 cm,a prosle godine sam bio 149 cm.)Da li je kasno i da li se uopste treba obratiti lekaru ili je u pitanju samo prerani pubertet?
Molim vas da mi u sto kracem roku odgovorite.
HVALA.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мислим да је то сасвим нормално. Важно је да се правилно храниш да би ти кости биле квалитетне.