Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Pon Jun 20, 2011 3:35 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jun 20, 2011 3:10 am
Postovi: 4
Pozdrav!

Kao sto sama tema nosi naziv, imam problem vec godinu i po dana koliko sam u vezi sa devojcicom. Sto se tice emocija, tu je sve u redu, jako se volimo, nismo se svadjali, sve je u najboljem redu... Problem je u seksu. Imam 21 godinu, ona 19. Kao sto rekoh, veza nam je stabilna i jako zrela. Ja sam joj drugi decko sa kojim spava. Otvoreno smo pricali o problemu, jer sam i sam za resavanje problema dijalogom. Nevinost je izgubila sa deckom koga je upoznala na moru. Nije bila sa njim u vezi... Sa njim je dozivela orgazam! Nije bila vezana za njega, nije ga prakticno ni poznavala. Jako se kaje zbog toga, jer bi sada volela da je to uradila sa mnom, bile su faze kada je plakala jako dugo zbog svega itd. Sve ovo vreme koliko zajedno spavamo i imamo odnose, ona nije dozivela orgazam!!! Na pocetku je to bilo ok, kontao sam da ima blokadu zbog tog prvog seksa i sl. Mislio sam da ce vreme sve resiti (kakvi su ovde najcesci saveti, pored razgovora), ali ne, ne i ne. Upraznjavamo seks onda kada nam je do njega, ja sam jako napaljen, nemam problema sa erekcijom i sl... Ali ona orgazam ne dozivljava. Pitao sam je: da li uzivas, da li ti je lepo sa mnom, da li sam ti fizicki privlacan, da li ti odgovara duzina mog penisa... I sve je ok, problema nema sto se toga tice ali nema ni njenog orgazma. Uziva, stenje, preznoji se, uvija se, ali kako kaze, dodje do tog trenutka kada treba da svrsi i sve se nekako povuce. Uziva kada je oralno zadovoljavam, kada se igram sa njenim grudima... Sve je ok, ali orgazma nema. Jako se nerviram zbog toga jer meni vise nije stalo da svrsavam a ona ne. Rekla mi je da ne znaci da seks nije dobar ukoliko nema orgazma. Takodje je rekla da joj je seks sa mnom mnogo bolji nego taj prvi kada je dozivela orgazam. Bukvalno sam pricao sa njom o svemu, ispitivao je svasta cega se seca iz tog prvog seksa i gubjenja nevinosti, ne bi li dosli do nekog zakljucka, resenja i sl. Ali, ne vredi. Meni se to do sada nije desavalo, da nisam zadovoljio devojku... Jako mi je stalo do ove devojcice, jako je volim ali bih isto tako voleo da je zadovoljim.

Desava se da prerano svrsim jer se jako nalozim, jako, jako... I mislim da je donekle to problem. Npr. desava se da sam u njoj manje od minuta i da mi se svrsava... A nekada se desava da mogu mnogo duze. 75% posto sam ubedjen da je problem do mene. Mada, vise puta sam na silu pokusao da je dovedem do vrhunca jer je u pocetku trazila da se sklonim, da izadjem... Sva se trese, drhti... i onda mi kaze da izadjem... Nista je ne boli, sto sam mislio. Zbog tog "stani, izadji, cekaj...", oducio sam se par puta ne slusam sta prica i da ne stajem. Takodje mi je rekla da je to govorila i onom prvom sa kim je izgubila nevinost i dozivela orgazam, ali je kasnije, pod mojim pritiskom tokom razgovora priznala da njemu nista nije rekla, na sta sam ja odlepio, iznervirao se itd. Ovo prerasta u ozbiljan problem. Rekla je da ne zeli da nam veza propadne zbog toga, da zbog sebe ne bi raskidala, po cenu da nikada ne dozivi orgazam sa mnom. Moj problem je veliki, iako nisam do sada znao da to moze toliko da smeta i nervira. Onda sam se tripovao da kada bi bila sa drugim deckom, da ne bi imala tih problema... Takodje je mnogo puta rekla da joj je glupo da svrsi??? o.O Nisam pametan... Oralno me zadovoljava, znaci da se ne stidi...

Zanima me, da li je neko koristio Prolong tablete? Hocu da probam i sa njima, pa da vidim sta ce da se desi.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Pon Jun 20, 2011 11:08 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 12:03 pm
Postovi: 232
Probaj da ne forsiraš temu, neke stvari nisu zaista problem ako se od njih ne pravi problem .Barem je to moje mišljenje .Sa 19 godina i sa praktično tek drugim seksualnim iskustvom retko koja devojka zna šta je orgazam.Kod muškaraca se orgazam dostiže jednostavnom fizičkom i vizualnom stimulacijom dok je kod žena sve to kompleksnije emotivno +fizički+ ovo ,ono (komplikovano).Ono što se vidi na ekranu to jest u onim filmovima je dobra gluma a zbilja je daleko od toga.Istina je da žena zna da uživa i bez vrhunca ali je takođe istina da puno žena treba da dodje do određenih godina da bi bila zrela za uživanje a sa 19 ja lično a i iz iskustva znam da među mojim prijateljicama nema devojke koja je znala da doživi orgazam u tim godinama (da odglumi da ).To nema veze sa muškarcem a pogotovo ne sa veličinom polnog organa nego ima veze sa emotivnom i fizičkom zrelošću.Samo opušteno nemoj misliti o tome i ne forsiraj ako ona to ne želi.Ako je među vama sve ok mladi ste uživajte opušteno i vremenom će se sve kockice posložiti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Pon Jun 20, 2011 8:08 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jun 20, 2011 3:10 am
Postovi: 4
Upravo to i radim. Ne pricam vise o tome, ne smaram je... Ali, prosto mi ne pije vodu ta prica, treba joj vreme, bice sve u redu... Hajde da do sada nije dozivela orgazam, pa da shvatim da je u pitanju nekakva bojazan, ne moze da se opusti itd. Zanimljiva je ta cinjenica da je ona dozivela orgazam sa deckom koga nije poznavala, u vezi na jedno vece itd. A sada taj orgazam izostaje. Mozda sam ja los u krevetu, ne odgovaram joj a ona ne priznaje jer joj je stalo do mene.... NIsam pametan.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Pon Jun 20, 2011 10:40 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
E pa ovako, da i ja kazem nesto za Dnevnik :)

Prvo, suvishe ste oboje mladi da bi mogli kod sebe da prepoznate te nijanse kada je seksualni odnos u pitanju. Sto niej nishta lose, nego je jednostavno chinjenica :)

Onda istina je da orgazam ne mora da se dostigne da bi seksualni odnos bio prijatan i lep i uspesan, nije orgazam sve...

Onda, pitanje je da li ona uopshte zna sta je orgazam i kako zna da ga je dozivela ili nije? Da li je to iskustvo bilo traumatichno, poshto malko lichi na takvo, neko koga nije poznavala, more, pijanchenja itd...mozda je to neshto shto je samo zelal da 'odradi' a u trenutku prvog odnosa sve je traumatichno i verujm mi, iz zenskog ugla, koliko god da je bila spremna i znala kako i shta treba da oseti, tada u tom trenutku niej imala pojma sta se desava. Jos ako je posle toga usledil apauza pa si onda naleteo ti za kog se vezala emocijama, onda je logichno shto je josh vrlo zbunjena sto se tiche seksa.

Ne znam kako to danas ide ali 19 godina je prilichno malo za jednu zensku osobo da stekne neko ozbiljnije iskustvo u seksu, Kao i za muskarca od 21 godinu. U redu je shto prichate o svemu i shto nemate blokade te verbalne prirode ali isto tako verujem da ste oboje mladi i neiskusni po pitanju mnogo toga u zivotu pa nravno i seksa. Seks jeste nesho prirodno i treba da se desi bez puno razmisljanja i planiranja ali treba ga i vezbati :)

Najbitnije za oboje je da ne forsirate jedno drugo i da ne gushite sve shto imate zbog njenog orgazma.

Onda, jako je bitno da znas da li ona sama moze da dostigne orgazam? Da li se samozadovoljava? Koje kondome koristite? Da li ona uzima neke lekove? vaginalne kreme, pene? Ima li redovne cikluse?

Ako je sa anatomske i fizioloske strane sve ok, ako je moguce da orgazam dozivi sama i stimulacijom onda je problem sa psiholoske strane. Da li je problem shto ne moze dovoljno da se opusti, ili nece da se opusti i preda? Mozda je za orgazam i kraj seksualnog odnoda vezala neku negativnu emociju...to ne znamo ni vi ni mi, a ona mozda ne zeli da pricha o tome. Isto tako to ne znachi da treba da joj budete psihoterapeut i da je muchite i gnjavite i cedite svaku emociju i rec iz nje.

Pochnite da vodite racuna o drugim stvarima, ne planirajte nista, poradite na svojoj izdrzljivosti, ako je potrebno masturbirajte pre odnosa kako bi tokom odnosa duze izdrzali bez orgazma. Menjajte poze tokom seksa, one u kojima mozete vise i snaznije nju da stimulisete, naravno ako ona to zeli, promenite nesto u seksualnoj rutini, verujem da ste oboje josh u roditeljskim domovima sto otezava vidjanje i odnose, ali ako vam je stalo da sve bude bez pritiska i nekih ogranicenja onda cete se vec potruditi i obezbediti pogodnu atmosferu.

Ako se setim josh necega necu se libiti da napisem...

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Uto Jun 21, 2011 1:17 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Postovi: 75
Lokacija: Nis, Srbija
Ne mora da znaci da si los u krevetu, niti da je uopste problem u tebi.
Moj momak je divan i seks sa njim je odlican, ali kada dodjem do trenutka kada bi trebalo da dozivim orgazam, ja "ne umem" da se prepustim potpuno.
Mozda je to i njen problem, a prvi put je mozda malo popila ili se na neki drugi nacin opustila, pa se to spontano desilo.
Stvar je najverovatnije psihicke prirode, jedino resenje je da se bez forsiranja trudite, i da poradite malo na seksualnoj komunikaciji [npr, instrukcije tokom seksa], i da ona vremenom postane opustenija u krevetu.
Ja 4 godine ne uspevam da dozivim orgazam, ali to mi skoro ni malo ne umanjuje uzivanje u seksualnim odnosima, niti kvari odnos u vezi.
Seks nije samo orgazam, jednostavno.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Čet Jul 07, 2011 1:14 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 10, 2009 2:12 pm
Postovi: 154
Ovo što su rekle koleginice u ovoj temi na forumu je nešto što ja jako, jako poštujem. Nadam se da je tvoja devojka tako dobra osoba kao one. Imam jednu poslovicu, koju ja često ponavljam: kada stvari u seksu krenu naopako, pojačaj komplimente. U suštini, sve je to lepo i dobro, ali ti nisi zadovoljan, jer želiš da vidiš svoju devojku srećnu i zadovoljnu i zadovoljenu. Pre svega mislim da si se zato javio. Pošto sam ja u seksu malo beskompromisan, često to doživljavam kao utakmicu u kojoj je važna pobeda(partnerkin orgazam), a ne samo igra. Zato mi je ova tema zapala za oko (kao i brdo ovdašnjih tema). Moraš joj pre svega uliti sigurnost da znaš da je vodiš i da je preuzimaš iz njenog sveta u svet čula, koji si izgradio za nju. Ona ne sme da u seksu misli o orgazmu, nego o zadovoljstvu. Možda kada ona oseća da joj je lepo i da stvari bivaju sve lepše i lepše, treba preći na šaputanje, komplimente, nešto kao skretanje pažnje sa orgazma.

Ne znam kako da kažem, sem da to plastično predočim. Kada ste u činu seksa (zadovoljstva), osim penetracije, ide dodirivanje, maženje i sve što daje fizički užitak. Devojka je u zanosu i zadovoljstvo raste iz trenutka u trenutak. Kada su stvari krenule na bolje, počinješ sa komplimentima: kako me pališ, kako volim tvoj glas, kako imaš lepo telo, kako si slatka, itd, itd. Jednostavno, sve mora biti kao uvežban orkestar i tada je muzika za tvoju devojku najlepša. Reči tipa, malecka, mazo, lutko i strastveni komplimenti ako se lepo i vešto izgovore, trebalo bi da joj odvuku pažnju od orgazma kao direktnog i krajnjeg cilja i odvedu je na pravi cilj, a to je osećaj zajedništva i povezanosti. Dakle ne orgazam, nego ljubav. To je krajnja etapa. Kao kada kuvaš vodu za čaj i čim mehurići krenu napolje, u tom prelaznom, čarobnom trenutku ubacuješ kesicu i tada je čaj skuvan i tada je najlepši.

_________________
Nije dobro, ali trudimo se.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Pon Nov 21, 2011 9:55 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2011 2:00 pm
Postovi: 11
Zanima me da li moge putem ginekoliskog pregleda da se otkrije fizicki problem zasto ne mogu da dozivim orgazam


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Sub Jan 14, 2012 2:21 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am
Postovi: 73
Volela bih da se nadovezem na temu, jer sam se pronasla. Tacnije i ja imam 19 godina i u vezi sam sa deckom 24, 2 godine smo zajedno. Kada spavamo, sve je bukvalno isto kao sto opisuje decko na pocetku teme, jedina razlika je sto je meni ovaj prvi i sto nikada nisam ni dozivela orgazam. Strpljiva sam i cekam ga, trudim se da ne mislim na to previse, jer sve dodje kad se najmanje nadamo. Jedini problem koji se ponekad javlja je taj sto kad on moze dugo i to bi trebalo da bude super, medjutim nije i kod mene. Jer, ja dosta uzivam na pocetku, a kad situacija pomalo odmakne meni ni jedna poza ne odgovara, samo to trenje pocinje da mi smeta, da me bolucka, ne znam zbog cega? Pokusavali smo da menjamo zastitu, misleci da je do toga, ali nije. Da li neko ima slicno iskustvo ili neki predlog?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Sub Jan 14, 2012 4:52 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Okt 02, 2011 2:19 am
Postovi: 5
znam dosta devojaka koje imaju problem sa dozivljavanjem orgazma , iskreno ja taj problem nemam ... za jedan odnos mogu i po 10 puta i vise :D devojke sa kojima sam ja pricala o tome jednostavno nisu poznavale sebe , nisu poznavale svoje telo i sta mu prija , kako na sta reaguje , previse su ocekivale to i nisu zbog toga mogle da se opuste .. meni je takodje bilo potrebno neko vreme da se opustim i da dodjem do tog stadijuma , a sada kada sve to znam , jednostavno pricam sa deckom otvoreno , on zna kako cu ja da reagujem na svaki pokret ... nista ne dolazi samo od sebe , da bi se tako nesto otkrilo potrebne su ipak dve osobe i opustena atmosfera bez pritiska ( mada to je onaj najtezi deo )


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Sub Jan 14, 2012 11:51 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am
Postovi: 73
Ako ti nije problem ti nam napisi na koje pokrete konkretno mislis? Tj, sta je to sto najvise treba da nam prija tokom odnosa da bi dozivele orgazam? Da li mislis na sam odnos sa deckom, mazenje, i dodirivanje, jer ja ne vidim preveliku filozofiju oko pokreta sto se tice polnih organa, osim menjanja poza...? Pre samog cina, ok, postoje varijante, ali kad sve krene, nekako ne vidim sta bi jos tu trebalo, sta nedostaje pa da se dogodi orgazam?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Godinu i po dana a problem ne planira da ode...
PostPoslato: Pon Jan 16, 2012 12:22 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am
Postovi: 605
Orgazam može biti izazvan i strahom (svesnim ili nesvesnim).
P.S. To ne znači da treba devojke da prestrašite.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 47 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: