Frustracije, kompleks ili neki drugi problem ?

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
nnnenad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 19, 2018 10:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Frustracije, kompleks ili neki drugi problem ?

Post od nnnenad »

Imam 35 godina i nisam imao intimni odnos od svoje 22 godine. Dugo vremena sam nekako to relativno lako poitiskivao ali u poslednje vreme to vise nije tako. Razlozi zbog kojih sam toliko dugo sam leze u tome da nikad nisam uspeo da se socijalizujem na pravi nacin te sam tako izolovan ostao bez dosta toga, izmedju ostalog i bez iskustva u m-z odnosima ali to je neka druga tema. Ono o cemu bih voleo da cujem necije misljenje je sledece. U poslednje vreme sam postao jako iskompleksiran, radim u okruzenju gde se ponekad potegnu neke seksualne teme i tracevi i kad uvidim da dosta ljudi ima nekog i da dosta ljudi vara osecam se nekako bas iskompleksirano i frustrirano, muci me saznanje da ljudi lako ulaze u takve odnose, a ja ne mogu godinama i onda bas izbija neka frustracija iz mene, maltene kompleks sam dobio od tih prica. Da li je ovo samo prolazni period nakon toliko godina potiskivanja ili sam razvio nesto dublje ?
Odgovori