Mojot dedo ima voda vo plukata i ima bolki vo desnoto krilo. Go odnesovme na bolnica vo interno oddelenie a potoa i vo pulmologija vo Skopje i ne prepratija na snimanje na kompjuter vo bitola vo dijagnosticki centar. Dijagnozite od trite mesta se razlicni pa me interesira ako mozi da mi kazite zosto e taka. Dijagnozite se slednite: od pulmologija dijagnozata e: adeno carcinoma metastaticum pleurae
exudatio pleuraeLdex maligna; od dijagnosticki centar dijagnozata e: epitelioma pleurae lat. dex.; i od interno dijagnozata e: effusio pleurae. dex. cardiomyopathia ath. chr. decomp. cista
renislat. dex. pyelonephritis chr. Ve molam ako mozite odgovoreti mi na mojot email: [email protected]
voda u plucama
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Osnovna bolest je rak pluća- tipa Adenocarcinoma. Proširio se na plućnu maramicu( dao metastaze) i dalje izazvao posledicu- vodu na plućima.Na žalost-prognoza loša.
Druga boljka je " popuštanje srca"- dedi zato otiču noge, ima gušenje... I od nje se umire ali uz adekvatne lekove " za sece" može se i poživeti.
Treća boljka je na bubrezima- hronična upala bubrega i cista na desnom bubregu( što nije tako opasno-mislim na cistu).
P.S. To je oanako u globalu, najprostije.Pozz
Druga boljka je " popuštanje srca"- dedi zato otiču noge, ima gušenje... I od nje se umire ali uz adekvatne lekove " za sece" može se i poživeti.
Treća boljka je na bubrezima- hronična upala bubrega i cista na desnom bubregu( što nije tako opasno-mislim na cistu).
P.S. To je oanako u globalu, najprostije.Pozz