vece levo rebro

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav

Odgovori
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

vece levo rebro

Post od razocarana »

ne znam da li moj problem spada ovde!!???pre 3 godine sam primetila da mi je leva dolnja strana rebra jako ispupcena,ranije nisam imala nekih posebnih smetnji sem kada legnem na stomak na nekoj cvrstoj podlogi a sada nakon laparaskopije(sa zenske strane,endometrioza)imam smetnje stalno osetim neki tupi bol i probadanje kao da ima nesto ispod sto me pritiska i ponekada imam odredjenu granicu koliko mogu da udahnem i izdahnem.ne znam kakvom lekru da se obratim jer sam 2006 isla kod ortopeda i na rtg da proverim da li je to normalno nisu nista nasli samo mi je rekao da je to deformitet rebra da nema nista ispod.
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Pulmologu i grudnom hirurgu
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
komi89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2011 10:11 pm

Re: vece levo rebro

Post od komi89 »

Jel imaju neke posebne vezbe ili nesto da se radi kada imas vito rebro? Da bi se sto manje primecivalo. Hvala unapred.
Odgovori