TAMAN KASALJ
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 09, 2013 11:41 pm
TAMAN KASALJ
dobar dan nova sam inace ne pisem na forumu al sam ocajna molim vas mozetel mi pomoc krajem decembra pocela sam strasno kasljti produktivan kasalj taman mislim nij etoliko taman koliko ima crne tacke u njemu kao čad to trje citvih 3 meseca osecam bolu prsa i gorniji dio leda ne stalno nego samo kad se iskasljem pila bila sam i kod orl rekao mi da imam bakteriju u nosu inace sam pusac prestla pusiti pre mesec dana mnje iskaslajvam gde god trazim nema nigdje ovka slajm taman sa crnim tackama molim vas upomoc ocajna sam pitam doktoricu da slika pluca ona mi kaze da nemam potrebe ne cuje nista sta da radim mogu li cuti vase mislenje pila i sirup z apusace i flumikan akut i svasta sam probala al ne prolaze kaze doktorica da je to pusacki ksalj da ce proci al zasto se osecam toliko lose i iscrpleno kd se iskasljem
-
- Novi član
Re: TAMAN KASALJ
VERONIKA81 napisao:dobar dan nova sam inace ne pisem na forumu al sam ocajna molim vas mozetel mi pomoc krajem decembra pocela sam strasno kaslajti produktivan kasalj taman mislim nij toliko taman koliko ima crne tacke u njemu kao čad to trje citvih 3 meseca osecam bolu prsa i gorniji dio leda ne stalno nego samo kad se iskasljem bila sam i kod orl rekao mi da imam bakteriju u nosu inace sam pusac prestla pusiti pre mesec dana manje iskaslajvam gde god trazim nema nigdje ovakav slajm taman sa crnim tackama molim vas upomoc ocajna sam pitam doktoricu da slika pluca ona mi kaze da nemam potrebe ne cuje nista sta da radim mogu li cuti vase mislenje pila i sirup z apusace i flumikan akut i svasta sam probala al ne prolaze kaze doktorica da je to pusacki kasalj da ce proci al zasto se osecam toliko lose i iscrpleno kd se iskasljem
-
- Novi član
nadamse da ce mi doktor odgovoriti molim vasVERONIKA81 napisao:dobar dan nova sam inace ne pisem na forumu al sam ocajna molim vas mozetel mi pomoc krajem decembra pocela sam strasno kasljti produktivan kasalj taman mislim nij etoliko taman koliko ima crne tacke u njemu kao čad to trje citvih 3 meseca osecam bolu prsa i gorniji dio leda ne stalno nego samo kad se iskasljem pila bila sam i kod orl rekao mi da imam bakteriju u nosu inace sam pusac prestla pusiti pre mesec dana mnje iskaslajvam gde god trazim nema nigdje ovka slajm taman sa crnim tackama molim vas upomoc ocajna sam pitam doktoricu da slika pluca ona mi kaze da nemam potrebe ne cuje nista sta da radim mogu li cuti vase mislenje pila i sirup z apusace i flumikan akut i svasta sam probala al ne prolaze kaze doktorica da je to pusacki ksalj da ce proci al zasto se osecam toliko lose i iscrpleno kd se iskasljem
-
- Novi član
ako ima neko kakav savet moli,m vas odgovoriteVERONIKA81 napisao:dobar dan nova sam inace ne pisem na forumu al sam ocajna molim vas mozetel mi pomoc krajem decembra pocela sam strasno kasljti produktivan kasalj taman mislim nij etoliko taman koliko ima crne tacke u njemu kao čad to trje citvih 3 meseca osecam bolu prsa i gorniji dio leda ne stalno nego samo kad se iskasljem pila bila sam i kod orl rekao mi da imam bakteriju u nosu inace sam pusac prestla pusiti pre mesec dana mnje iskaslajvam gde god trazim nema nigdje ovka slajm taman sa crnim tackama molim vas upomoc ocajna sam pitam doktoricu da slika pluca ona mi kaze da nemam potrebe ne cuje nista sta da radim mogu li cuti vase mislenje pila i sirup z apusace i flumikan akut i svasta sam probala al ne prolaze kaze doktorica da je to pusacki ksalj da ce proci al zasto se osecam toliko lose i iscrpleno kd se iskasljem
-
- Novi član
ZASTO POSTOJI OVAJ FORUM KAD MI NIKO NE ODGOVARAVERONIKA81 napisao:dobar dan nova sam inace ne pisem na forumu al sam ocajna molim vas mozetel mi pomoc krajem decembra pocela sam strasno kasljti produktivan kasalj taman mislim nij etoliko taman koliko ima crne tacke u njemu kao čad to trje citvih 3 meseca osecam bolu prsa i gorniji dio leda ne stalno nego samo kad se iskasljem pila bila sam i kod orl rekao mi da imam bakteriju u nosu inace sam pusac prestla pusiti pre mesec dana mnje iskaslajvam gde god trazim nema nigdje ovka slajm taman sa crnim tackama molim vas upomoc ocajna sam pitam doktoricu da slika pluca ona mi kaze da nemam potrebe ne cuje nista sta da radim mogu li cuti vase mislenje pila i sirup z apusace i flumikan akut i svasta sam probala al ne prolaze kaze doktorica da je to pusacki ksalj da ce proci al zasto se osecam toliko lose i iscrpleno kd se iskasljem
Veronika imam i ja iste probleme bol u desnoj strani ledja i grudi,proveri pluca uradi snimak lepo,bez straha ja sam uradio i cist mada je meni neki mozak od doktora dao dijagnozu HOBP hronicno oblenje pluca,a imam 25 god,isto tako pre nekih meseci sam cak imao i tragove krvi u ispljuvku,bas sam bio prestravljen,probaj da ispijes bisolvon jednu kutiu pomaze za iskasljavanje,mene i sada prati ta bol ali nemam pojma od cega bi moglo biti...Uradi analize i javi se,zelim ti sve naj.
Давно је било ово твоје писмо које нисам видео. Тек сам се ономад прикључио форуму.
То ти је од укљештења на неком споју ребара и кичме. Пар "кликова" и готово. Наравно, потребан ти је физиотерапеут или масер који то зна да уради.
Read more: http://www.doktor.rs/forum/kardiologija ... ml#p314198Zdravo,imam probadanja po celom grudnom kosu,izmedju rebara kod srca u ledja sve kao ubodi nozem,radio sam ekg i ultrazvuk srca ekg 4 puta i uz 3 snimao pluca vadio krv sve je u redu po doktorovoj prici,inace privatni internista(nemam knjizicu)hrpu para sam potrosio,a bolovi su i dalje prisutni jeli moguce da nemam nista a da se ta probadanja i bolovi ne povlace,molim vas za savet.hvala
То ти је од укљештења на неком споју ребара и кичме. Пар "кликова" и готово. Наравно, потребан ти је физиотерапеут или масер који то зна да уради.
Aco imam snimak pluca koji sam danas uradio,kaze da je sve u redu medjutim jutros kad sam ustao onako zorom sam iskasljao nekoliko puta i video tackicu krvi u ispljuvku,ako se razumes u pulmologiju izvini sto pitam,imam snimak i mogu ti poslati.hvala unapred...
MuameRR87, толико се баш не разумем тако да ми снимак не вреди. Крв може да буде из десни, синуса, из крајника, грла, душника па тек онда плућа. Редом сам провери, бар оно што можеш.
И нађи некога да ти намести леђа.
И нађи некога да ти намести леђа.
Aco hvala puno.
Јави резултате. Поздрав!