ŠTA POSLE UPALE PLUĆA

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
skrelja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 5:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ŠTA POSLE UPALE PLUĆA

Post od skrelja »

U oktobru 2008 godine moj sin 12 god. imao je upalu pluća tezi oblik primio je 22 geramicina .On se oporavio i nema sad nikakvih problema.Ono sto mene interesuje gde treba da ga vodim na more na planinu da nebi imao problema sa disajnim organima.
svetlana
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Soko Banja, planina, more - svejedno - samo da je bar 21 dan, a ako moze i duze. Mada, nije bas posle svake uplae pluca neophodna ovava rehabilitacija, nisu sve upale iste, sve zavisi od inicijalne i zavrsne rendgenske slike.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
tacak
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tacak »

i ja bih volela znati sta posle upale pluca , a da je virus na koksaki bio u prolaznoj fazi.i cemu ona pumpica koju sam dobila . a da mi pritom niko nije objasnio cemu jer neko mi rece da se ona koristi kad je astma u pitanju , a meni koliko ja znam nije dijagnostikovana .
borba
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pumpica se ne daje samo kod astme, nego kod svih obstrukcija. A da li je bilo obstrukcije ili ne, to vec ne znam, jer nemam uvid u Vas spirogram.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori