pulmologija

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Kara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 08, 2006 3:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

pulmologija

Post od Kara »

POŠTOVANJE I ZDRAVO JA SAM IZ SARAJEVA TACNIJE IZ HADZICA MALI GRADIC NEDALEKO PORED SARAJEVA . U FEBRUARU OVE GODINE DOZIVIO SAM PUCANJE PLUCNE MARAMICE TJ.PNEUMOTORAKS U.TO SE DESILO U SKOLI OSJETIO SAM JAJO GUSENJE I NISAM MOGAO UDAHNUTI MISLIO SAM DA ME RAME BOLI ALI UZALUD.OTISAO SAM DO AMBULANTE I ODMAH SU ME POSLALI U KOSEVO GORE SU MI URADILI TOROKALNI DREN I TO.DREN MI NIJE POMAGAO POKUSALI SU JOS DVA PUTA SA DRENOM ALI NISTA . TRECEG MARTA SAM OPERISAN OPORAVAK JE PROSAO TESKO.POSLIJE OPERCIJE RANA MI SE INFICIRALA I ONDA SU NASTALI PROBLEMI,TADA MI OSTAVLJAJU OTVORENU RANU I DAJU MI INFUZIJE UNUTAR RANE ALI OPET SAM SE IZVUKAAO.PITO BIH DOKTORA ZASTO MI JOS BRIDI DESNA STRANE NA KOJOJ SAM OPERIRAN TJ.BRIDIMI DESNA NA SISI DA SE OVAKO IZRAZIM I KADA SE POCESEM SVRBI NEUGODNO A I PONEKAD ME ZIGNE I DALJE PUSIM DOKTORICA KOJA ME OPERIRALA REKLA JE DA NE SMETA MOLIM DA MI ODGOVORITE DOKTORE HVAAALLL.ENES
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Bolovi i parestezije su poreklom od ostataka verovatno slepljene plucne maramice, kao i od posledica operacije, tokom koje su preseceni pojedini sitni nervi. Pusenje - NIKAKO!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori