Problem sa zevanjem

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Milos90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 8:49 am

Problem sa zevanjem

Post od Milos90 »

Pre par dana mi se javio jedan frustrirajuci ali nadam se ne tako opasan problem.

Naime,desava se da mi se,s vremena na vreme,zeva a ja kad krenem da zevam........nista se ne desava.Kao da mi se nesto stegne u vratu,grudnom kosu,nosu i ne uspevam nikako da zevam.Povremeno se desi da kako-tako i uspem,ali to nije onako okrepljujuce kao sto treba da bude.Bojim se da lekari ne mogu ovde mnogo da pomognu,ali da li mi vi predlazete da nesto pokusam?Mislim da nije od stresa,jer sam maksimalni opusten.
bibonus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 16, 2009 1:53 pm

Re: Problem sa zevanjem

Post od bibonus »

ne znam sta da ti kazem ali meni taj osecaj stvara poprilicnu paniku.godinu dana sam obilazila lekare trazeci pomoc jer sam pri tom imala otezano disanje,trnjenje ruku i nogu ,nesvesticu i naravno strah da cu uginuti guseci se.sve sto sam dobijala su sredstva za smirenje...a onda je nekom palo ne pamet da posto vec imam dramaticne alergije na polen ceo zivot da sam si malo prikacila astmu.strasno je sto to nijednom lekaru nije palo na pamet ,a kada sam otisla kod pulmologa na bezanijsku kosu zena mi je rekla da sam ja takav sladak i jednostavan primer zardjene astme od ignorisane alergije da je to za udzbenik....
sa tom dijagnozom zivim 10 godina ali 5 godina nisam imala ni jedan napad niti sam koristila terapiju.....do prekjuce....grrrrrrr.sad opet moram da se mlatim i da trazim terapiju da ne bih nacisto odlepila od straha i panike kad napad dobijem...
Odgovori