Problem sa disanjem, blagi bol u levom predelu vrata.

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
itzcloak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2018 11:39 am

Problem sa disanjem, blagi bol u levom predelu vrata.

Post od itzcloak »

Ne znam jel ovo pravo mesto da postavim ovo pitanje jer zaista nisam upucen ali eto pokusacu pa se nadam da cu dobiti odgovor. Sparingovao sam sa drugom lagano, gde je on mene bukvalno podigao i gde sam ja lebdeo u vazduhu iskrivljen totalno bukv sam imao osecaj da cu kicmu polomiti i cuo sam par puta da je nesto krcnulo i brzo me je on spustio, nakon toga sam osetio jak bol u grudima, centar grudi i blago otezano disanje, takodje ne mogu da se savijem jer je tada bol nepodnosljiv, isao sam na rendgen u toku ove godine dosta puta jer sam imao prelom noge i jos par sitnica te zbog toga smatram da je jako rizicno ici opet na rendgen pogtovo gde ce mi zraciti ceo stomak i sve ostalo... zamolio bih vas za vase misljenje sta je u pitanju, da li bih trebao sacekati jos malo i da mirujem ili sta da radim ? takodje osecam blagi bol u vratu, levi predeo vrata zaista ne znam sta je u pitanju, bio bih jako zahvalan da mi neko da njegovo strucno misljenje. Hvala unapred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Problem sa disanjem, blagi bol u levom predelu vrata.

Post od aaaca »

Мораш да нађеш некога да ти намести кичму и врат - што пре.
itzcloak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2018 11:39 am

Post od itzcloak »

Ima li ikakve sanse to bez rendgena da se radi ? Hvala na brzom odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Ту рендген ништа не помаже јер су поремећаји на пршљеновима превише мали да би се видели. Због тога је потребан искусан "костоломац".
Odgovori