Prvi put se javljam uopste na forumu, zamolila bih Vas ako mozete da mi pomognete..
Radi se o priraslicama na plucima.. Ko manja sam operisala skoliozu i to je radjeno preko pluca i ostale su priraslice gdje mi pocinje rez, tacno s desne strane rebara. Na optusnom pismu mi pise dijagnoza Haemoptysis R04 Adhesio plaurae bas.I.dex. St.post op scoliosis vertebrae thoraclis...
Tu skoliozu sam operisala kad sam imala 14 godina, a sad mi je 25.. U proteklih pet godina BORIM se ko lav sa priraslicama na plucima.. Kad se aktiviraju imam obilna krvarenja na usta kao kad iz nosa krv " udari ".. Radila sam sve nalaze i nalaze krvi, sve uredu i slikala pluca, slabije se vidjelo al je sve uredu, zatim bronhoskopiju e tu su mi rekli da imam priraslice, te CT pluca, nista drugo osim tih priraslica nije nadjeno.. Lezala sam u bolnici vec 10 puta zgog toga , iskreno receno dooojadilo mi je i svaki put jedno te isto, zaustave mi krvarenja, inekcijama K vitamina i dicynone ampulama i apaurinom kao da me smire, jer mora se mirovati

Lijep pozdrav