Priraslice na plucima

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Arijana S
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 09, 2012 8:45 am

Priraslice na plucima

Post od Arijana S »

Postovanje,

Prvi put se javljam uopste na forumu, zamolila bih Vas ako mozete da mi pomognete..
Radi se o priraslicama na plucima.. Ko manja sam operisala skoliozu i to je radjeno preko pluca i ostale su priraslice gdje mi pocinje rez, tacno s desne strane rebara. Na optusnom pismu mi pise dijagnoza Haemoptysis R04 Adhesio plaurae bas.I.dex. St.post op scoliosis vertebrae thoraclis...
Tu skoliozu sam operisala kad sam imala 14 godina, a sad mi je 25.. U proteklih pet godina BORIM se ko lav sa priraslicama na plucima.. Kad se aktiviraju imam obilna krvarenja na usta kao kad iz nosa krv " udari ".. Radila sam sve nalaze i nalaze krvi, sve uredu i slikala pluca, slabije se vidjelo al je sve uredu, zatim bronhoskopiju e tu su mi rekli da imam priraslice, te CT pluca, nista drugo osim tih priraslica nije nadjeno.. Lezala sam u bolnici vec 10 puta zgog toga , iskreno receno dooojadilo mi je i svaki put jedno te isto, zaustave mi krvarenja, inekcijama K vitamina i dicynone ampulama i apaurinom kao da me smire, jer mora se mirovati :-? .. A razlog je da se preforsiram ili nahladim ili od ovih vrucina ili ne znam ni ja vise sta.. Hirurski nije moguce otkloniti jer bi tad veci problem napravila... Da li postoji neka alternativna medicina ili BILO STA DRUGO et lijepo Vas molim da mi pomognete.. Ovo mi otezava moj svakodnecni zivot, ne mogu se opustiti jer mi je samo to u glavi.. Sta da radim??

Lijep pozdrav :)
Arijana S
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 09, 2012 8:45 am

Re: Priraslice na plucima

Post od Arijana S »

Molim vas za misljenje, pa bilo kakvo.. Ima li ikakav pulmolog ili bilo ko da zna pa bilo sta :(
Odgovori