PRIMED - prirodni preparat protiv bolesti disajnih organa

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

stankoni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

PRIMED - prirodni preparat protiv bolesti disajnih organa

Post od stankoni »

Primed je atestiran proizvod i njegovo dejstvo je vec potvrdjeno u praksi. Posle prve Konzumirajuci PRIMED ojacavate imunitet. Deluje uspesno protiv BRONHITISA, ASTME, sinusa i alergijske kijavice. Vise informacija na ** NEDOZVOLJENO REKLAMIRANJE **
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio
jecanikolic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 17, 2008 9:54 pm

Post od jecanikolic »

prilikom prehlade ja sam koristila primed,takode i moja kuma ,koja je starija osoba,uspesno nam je pomogao da prevazidemo tegobe teskog gripa.i mnogo lakse se slajm i sekret izbacuje iz organizma ,jaca imunitet i organizam brze preboli svaku vrstu gripa.preporucujem ga svima i zahvljujem se proizvodacima primeda
sokobanja je vazdusna banja i preporucila bih je svima www.soko-banja.org
nikola_VUK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 9:57 pm

Primed

Post od nikola_VUK »

Zamolila bih vas kad bi mi mogli reci koja je cijana Primeda?
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Cena PRIMEDA

Post od stankoni »

Cena PRIMED-a je oko 600 din u Apoteci Maja Farm, Prvomajska 29a
u Zemunu, ima ga i u apoteci "BAZEN" u sportskom centru 11. April, autoput br.2
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Re: Cena PRIMEDA

Post od stankoni »

stankoni napisao:Cena PRIMED-a je oko 700 din u Apoteci Maja Farm, Prvomajska 29a
u Zemunu, ima ga i u apoteci "BAZEN" u sportskom centru 11. April, autoput br.2 po ceni od 720 din
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Reakcije korisnika koji su koristili PRIMED

Post od stankoni »

Vec posle par uzetih kasicica ovog preparata, po;inje da im se dogadja nesto sasvim neocekivano, umesto da prestanu da kasljucaju, oni pocinju jos vise da kaslju ali ovoga puta iskasljavanje je veoma efikasno, pocinje izbacivanje slajma. Nakon izbacenog slajma korisnici se osecaju bolje i svezije (sto je posledica povecane kolicine kiseonika).
saraipetar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 10:36 pm

Post od saraipetar »

Mene zanima da li se melem moze koristiti i preko neizbezne terapije,koliko dugo se koristi i koliko traje ta teglica od 700 din i naravno,moze li koristiti dete od godinu dana.Pozdrav i hvala
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Koriscenje prirodnog preparata PRIMED-a !

Post od stankoni »

PRIMED je 100% organski, dijetetski proizvod, prevashodno namenjen kao dodatak ishrani, nema nikakvih kontraindikacija sem ako osoba nije alergicna na med ili kalcijum. Moze se koristiti u terapijama kod lecenja od astme, bronhitisa, sinusa, alergijske kijavice, pusackog kaslja ali i van terapija u smislu jacanja imuniteta organizma. Sportisti ga mogu koristit za jacanje kostiju (ili za brze zarastanje kostanog tkiva usled preloma) kao i za pojacanje energije.
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Trajanje teglice

Post od stankoni »

Teglica sadrzi 250 grama PRIMED-a. Konzumiranje je jedna kafena kasicica 30 min pre dorucka svakodnevno. Terapija traje, t.j. kolicina je dovoljna za 20 do 30 dana, nakon cega cete osetiti i prva poboljsanja.
Nije preporucljivo davati PRIMED deci mladjoj od 3 godine, ali ukoliko dete nema problema (kontraindikacije) prilikom konzumiranja MED-a, PRIMED moze uzimati u duplo manjim dozama.
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Reakcija organizma posle par kašičica PRIMED-a

Post od stankoni »

Dobio sam povratnu informaciju od korisnika PRIMED-a, da su posle par kašičica PRIMED-a počeli da iskašljavaju veću količinu šlajma i na taj način osetili kako im se čiste pluća. Ubrzo su počeli da se osećaju zdravije a pritom su dobili bolje raspoloženje.
DjordjeVukic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 11:25 pm

Hvala onom ko izmisli PRIMED

Post od DjordjeVukic »

Bio sam na apsolventskoj eksurziji i mogu reci da sam se lepo proveo. Ali dobar provod zahteva i dosta odricanja, t.j. malo spavanja i mnogo aktivnosti . Kako me je sve to ukljucujuci i zene puno isrpelo, pao mi je imunitet. Kada sam se vratio u BG sve me je bolelo. Cureo mi je nos i kasljucao sam po malo a onda sam resio da poslusam mamu i da pocnem da konzumiram primed. Posle 3-4 dana konzumiranja, osecao sam se kao nov.
ninkovic luka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 23, 2008 9:03 pm

Post od ninkovic luka »

Od moje pete godine imam problema sa polenskom alergijom i sa njenim pratecim implikacijama kao što su kijanje, svrab očiji, otežano disanje...
Takodje moj bliski prijatelj, ima istoventne simptome, a i uz to hroničan bronhitis.Godinama smo te indikacije lečili raznim preparatima i tzv. babskim lekovima od kojih nije bilo pomoći. Milan je sasvim slučajno, čini mi se iz novinske reklame, došao do Primeda i nakon odgovarajuce terapije, oseća velike boljitke i napretke u lečenju alergije i bronhitisa.
Najverovatnije ću i ja pokušati Primedom da se oslobodim teskobe koju izaziva nesnošljiva alergija.
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od stankoni »

Ja bih te takodje posavetovao da procnes na vreme da konzumiras PRIMED, kako bi bio spreman za narednu sezonu napada alegije.
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

PRIMED 2 diši lako protiv problema respiratornog sistema

Post od stankoni »

PRIMED 2 je dijetetski suplement na bazi prirodnog, pčelinjeg, bagremovog meda i 2% kalcijuma je usavršena verzija preparata PRIMED, ovom prilikom bi zamolio cenjene mušterije kojima je potreban ovaj proizvod da ga potraže pod nazivom PRIMED2 - diši lako
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

PRIMED 2 diši lako i maloprodajna mesta

Post od stankoni »

PRIMED 2 diši lako - dijetetski suplement možete naći po ceni od oko 1000 din na sledećim lokacijama:
- Beograd, Centar-Slavija, Z.U. Apoteka "NOVI DOM", Beogradska 18
- Beograd, Novi Beograd, Z.U. Apoteka Bazen (sportski centar 11.April), Autoput br.2 , Telefon: 064 310 2668
- Beograd, Novi Beograd, Z.U. Apoteka VANAFARM , Nehruova 51, Telefon: 011 176 8926
- Beograd, Novi Beograd, Z.U. Apoteka OLIVA, Jurija Gagarina 27d, Telefon: 011 318 2901
- Beograd, Vozdovac, INFINITY PHARM, Vojvode Stepe 9
- Beograd, Vracar, Z.U. Apoteka VANAFARM , Kataniceva 24
- Beograd, Bezanijska kosa, Z.U. Apoteka FARMOLIVA, Zivojina Lukica 6
- Beograd, Centar, BIOMARKET, Svetogorska 18, 011/3236714
- Beograd, Centar, HEMA-KNEYA-NEYE, Hilandarska 24, 011/3346864
Odgovori