Potreba za više vazduha

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
bataratko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 28, 2012 3:05 pm

Potreba za više vazduha

Post od bataratko »

U poslednje vreme imam potrebu za više vazduha koja se manifestuje stalnom potrebom za dubokim udahom , ai potrebom za čestim zevanjem. Bio sam kod doktora koji sumnja na HOBP . ALi ja nemam kašljanje ,ne pušim više od 11 godina i ne pijem nikakav alkohol 18 godina. Često se zamaram ipospan sam.
Ismar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 01, 2012 1:25 am

Re: Potreba za više vazduha

Post od Ismar »

Poštovani, imam iste simptome kao i vi. Udahnem duboko najmanje 50 puta dnevno i često imam potrebu za zijevanjem. Jedino nisam pospan jer spavam sasvim mirno uz pomoć tableta (pijem lexaurine 1,5 mg). S ovim problemom borim se već duže od dvije godine. Imam periode kada mi je lakše i udahnem 10-ak puta dnevno, a upravo u ovom trenutku dok pišem često udišem duboko i vrlo teško zadovoljim pluća potrebnom količinom zraka. Mislim da je to psihički problem, ali ne znam kako da ga riješim. Nemam nikakve bolove u plućima, sve je regularno, nemam alergije nikakve, ali imam potrebu za stalnim udisanjem. Molio bih da mi neko pomogne nekim savjetom.

Hvala
Odgovori