Pollen Blocker krema

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Pollen Blocker krema

Post od Hristina »

Da li je nekom od vas poznata ova krema protiv alergije, odnosno ublazavanje simptoma alergije, "Dr.Theiss Alergol Pollen Blocker"?
Moze li kod nas da se nabavi?
antonet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 6:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od antonet »

Zdravo!

Ja sam koristila kremu Pollen Blocker, i mislim da zaista pruza zastitu tih 3-4 sati od nanosenja.Obicno sam je koristila u periodu kad ima najvise polena- kad je vetrovito vreme , pre izlaska iz kuce .
Moze se nabaviti u dobro snabdenim apotekama.
Pozdrav
mak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 12:00 am

Post od mak »

u apoteci sveti sava sam kupila juce Alergo Nazal gel
Hristina
Aktivan član
Aktivan član

Post od Hristina »

A ja vec 7 dana idem na inhalacije. Za sad sam dobro, videcu kako ce biti kad se terapija zavrsi...
Loreley
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 7:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Loreley »

koliko koshtaju? gde se mazhu? mene nepodnoshljiwo swrbe ochi, i onda posle peku...... pijem aerius... pomazhe mi kod kijanja i zachepljenog nosa ali ochi ne prestaju :cry: :cry: :cry:
ana972
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:01 pm

Post od ana972 »

Hristina, kakve inhalacije primenjujesh?
Namenjene za polensku alergiju?
Hristina
Aktivan član
Aktivan član

Post od Hristina »

Isla sam kod prof.Udovicki u NS. ona je specijalista ORL i alergolog.
Nije mi htela otvoreno reci sta inhaliram, rekla je da pravi neki koktel koji se pokazao najdelotvornijim, i da se ne brinem jer sam je ja pitala da li su to kortikosteroidi. Juce sam zavrsila sa 10-dnevnom terapijom i dobro sam. Jedino sto sam usput pokupila virus i prehladila se, tako da nisam sigurna kako ce se nos ponasati posle toga.
Treba jos da odem na ponovno testiranje da proverimo da li sam alergicna na iste polene kao i ranije.
myl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 3:21 pm

Post od myl »

mak napisao:u apoteci sveti sava sam kupila juce Alergo Nazal gel
I ja sam ga kupio, kosta preko 400 dinara. Stavlja se na 3-4 sata, na nozdrve i gornju usnu.
Sto se indikacija tice, nisam primetio neke velike promene, mada moram priznati da mi prija kada osetim njegov miris. Ali, taj miris nestaje 5 minuta posle mazanja, i ja onda vise nemam utisak da gel ikako deluje.
Jedna od najkorisnijih stvari u vezi njega je raspored cvetanja koji se nalazi na poledjini. :)
Hristina
Aktivan član
Aktivan član

Post od Hristina »

Da podelim sa vama savet koji sam ja dobila. Potrebno je redovno odrzavati higijenu nosa, za sta mi je dr rekla da uzmem sprej Marisol koji moze da se koristi duze vreme. I uz to dosta prirodnog vitamina C (kivi ima najvise, pa limun, zelena paprika...)
Odgovori