Da li je nekom od vas poznata ova krema protiv alergije, odnosno ublazavanje simptoma alergije, "Dr.Theiss Alergol Pollen Blocker"?
Moze li kod nas da se nabavi?
Pollen Blocker krema
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
Isla sam kod prof.Udovicki u NS. ona je specijalista ORL i alergolog.
Nije mi htela otvoreno reci sta inhaliram, rekla je da pravi neki koktel koji se pokazao najdelotvornijim, i da se ne brinem jer sam je ja pitala da li su to kortikosteroidi. Juce sam zavrsila sa 10-dnevnom terapijom i dobro sam. Jedino sto sam usput pokupila virus i prehladila se, tako da nisam sigurna kako ce se nos ponasati posle toga.
Treba jos da odem na ponovno testiranje da proverimo da li sam alergicna na iste polene kao i ranije.
Nije mi htela otvoreno reci sta inhaliram, rekla je da pravi neki koktel koji se pokazao najdelotvornijim, i da se ne brinem jer sam je ja pitala da li su to kortikosteroidi. Juce sam zavrsila sa 10-dnevnom terapijom i dobro sam. Jedino sto sam usput pokupila virus i prehladila se, tako da nisam sigurna kako ce se nos ponasati posle toga.
Treba jos da odem na ponovno testiranje da proverimo da li sam alergicna na iste polene kao i ranije.
I ja sam ga kupio, kosta preko 400 dinara. Stavlja se na 3-4 sata, na nozdrve i gornju usnu.mak napisao:u apoteci sveti sava sam kupila juce Alergo Nazal gel
Sto se indikacija tice, nisam primetio neke velike promene, mada moram priznati da mi prija kada osetim njegov miris. Ali, taj miris nestaje 5 minuta posle mazanja, i ja onda vise nemam utisak da gel ikako deluje.
Jedna od najkorisnijih stvari u vezi njega je raspored cvetanja koji se nalazi na poledjini.