Citao sam po internetu da su astma i podocnjaci vezani.Medjutim ja vise nemam astmu a i dalje imam podocnjake.Probao sam i gluten da izbacim ali nikakve efekte nije imalo na podocnjake.Nadam se da ima ko mi moze pomoci.
Podocnjaci
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav
-
Marko2K03
- Novi član

- Pridružio se: Pet Jan 10, 2020 4:21 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Podocnjaci
Pozdrav imam 16 godina i imam problem sa podocnjacima.Od kako znam za sebe imam ogromne podocnjake i koza ispod ociju mi je izuzetno tanka.Podocnjaci su ljubicaste boje i veoma su upadljivi.Bavim se sportom,zdravo se hranim,uvek sam dobro hidriran pijem 5-6 litara vode dnevno.Od malena sam imao astmu i ceo zivot sam bio na pumpicama urbazonima itd...Doktori su pricali kako tu nema pomoci to je dozivotno i slicno.Medjutim pre 2 godine sam izbacio sve mlecne proizvode iz ishrane i od tad se nisam nijednom zakasljo a ventolin je bacen u kantu 
Citao sam po internetu da su astma i podocnjaci vezani.Medjutim ja vise nemam astmu a i dalje imam podocnjake.Probao sam i gluten da izbacim ali nikakve efekte nije imalo na podocnjake.Nadam se da ima ko mi moze pomoci.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Podocnjaci
Последњих петнаестак година млечни производи су веома лошег квалитета. То више нема много везе са млеком. Ваде казеин и стављају сојине протеине. Стављају карагенан и антибиотике. И тако даље. Није проблем само у томе што ваде природне састојке млека већ што стављају токсичне састојке.
Дакле треба да установиш са којим од тих вештачких састојака си имао проблем.
Колико и како спаваш?
Колико и како спаваш?
-
Marko2K03
- Novi član

San mi nije problrm definitvno 7-9 sati imam svakog dana i rano lezem da spavam oko 21-22haaaca napisao:Последњих петнаестак година млечни производи су веома лошег квалитета. То више нема много везе са млеком. Ваде казеин и стављају сојине протеине. Стављају карагенан и антибиотике. И тако даље. Није проблем само у томе што ваде природне састојке млека већ што стављају токсичне састојке.
Колико и како спаваш?
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Код подочњака немаш оток већ само промењену боју?
-
Marko2K03
- Novi član

Samo promenjenu bojuaaaca napisao:Код подочњака немаш оток већ само промењену боју?
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Пијеш ли какве витамине или минерале? Ако пијеш пуно воде онда треба да им повећаш унос.
Какви су ти бубрези?
Какви су ти бубрези?