Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.
Pozdrav imam 16 godina i imam problem sa podocnjacima.Od kako znam za sebe imam ogromne podocnjake i koza ispod ociju mi je izuzetno tanka.Podocnjaci su ljubicaste boje i veoma su upadljivi.Bavim se sportom,zdravo se hranim,uvek sam dobro hidriran pijem 5-6 litara vode dnevno.Od malena sam imao astmu i ceo zivot sam bio na pumpicama urbazonima itd...Doktori su pricali kako tu nema pomoci to je dozivotno i slicno.Medjutim pre 2 godine sam izbacio sve mlecne proizvode iz ishrane i od tad se nisam nijednom zakasljo a ventolin je bacen u kantu
Citao sam po internetu da su astma i podocnjaci vezani.Medjutim ja vise nemam astmu a i dalje imam podocnjake.Probao sam i gluten da izbacim ali nikakve efekte nije imalo na podocnjake.Nadam se da ima ko mi moze pomoci.
Последњих петнаестак година млечни производи су веома лошег квалитета. То више нема много везе са млеком. Ваде казеин и стављају сојине протеине. Стављају карагенан и антибиотике. И тако даље. Није проблем само у томе што ваде природне састојке млека већ што стављају токсичне састојке.
Дакле треба да установиш са којим од тих вештачких састојака си имао проблем.
aaaca napisao:Последњих петнаестак година млечни производи су веома лошег квалитета. То више нема много везе са млеком. Ваде казеин и стављају сојине протеине. Стављају карагенан и антибиотике. И тако даље. Није проблем само у томе што ваде природне састојке млека већ што стављају токсичне састојке.
Дакле треба да установиш са којим од тих вештачких састојака си имао проблем.
Колико и како спаваш?
San mi nije problrm definitvno 7-9 sati imam svakog dana i rano lezem da spavam oko 21-22h