Podocnjaci

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Marko2K03
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 10, 2020 4:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Podocnjaci

Post od Marko2K03 »

Pozdrav imam 16 godina i imam problem sa podocnjacima.Od kako znam za sebe imam ogromne podocnjake i koza ispod ociju mi je izuzetno tanka.Podocnjaci su ljubicaste boje i veoma su upadljivi.Bavim se sportom,zdravo se hranim,uvek sam dobro hidriran pijem 5-6 litara vode dnevno.Od malena sam imao astmu i ceo zivot sam bio na pumpicama urbazonima itd...Doktori su pricali kako tu nema pomoci to je dozivotno i slicno.Medjutim pre 2 godine sam izbacio sve mlecne proizvode iz ishrane i od tad se nisam nijednom zakasljo a ventolin je bacen u kantu :)
Citao sam po internetu da su astma i podocnjaci vezani.Medjutim ja vise nemam astmu a i dalje imam podocnjake.Probao sam i gluten da izbacim ali nikakve efekte nije imalo na podocnjake.Nadam se da ima ko mi moze pomoci.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Podocnjaci

Post od aaaca »

Последњих петнаестак година млечни производи су веома лошег квалитета. То више нема много везе са млеком. Ваде казеин и стављају сојине протеине. Стављају карагенан и антибиотике. И тако даље. Није проблем само у томе што ваде природне састојке млека већ што стављају токсичне састојке.

Дакле треба да установиш са којим од тих вештачких састојака си имао проблем.

Колико и како спаваш?
Marko2K03
Novi član
Novi član

Post od Marko2K03 »

aaaca napisao:Последњих петнаестак година млечни производи су веома лошег квалитета. То више нема много везе са млеком. Ваде казеин и стављају сојине протеине. Стављају карагенан и антибиотике. И тако даље. Није проблем само у томе што ваде природне састојке млека већ што стављају токсичне састојке.

Дакле треба да установиш са којим од тих вештачких састојака си имао проблем.

Колико и како спаваш?
San mi nije problrm definitvno 7-9 sati imam svakog dana i rano lezem da spavam oko 21-22h
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Код подочњака немаш оток већ само промењену боју?
Marko2K03
Novi član
Novi član

Post od Marko2K03 »

aaaca napisao:Код подочњака немаш оток већ само промењену боју?
Samo promenjenu boju
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Пијеш ли какве витамине или минерале? Ако пијеш пуно воде онда треба да им повећаш унос.

Какви су ти бубрези?
Odgovori