Prije tri godine ustanovljeno mi je rtg-om da imam vodu u plucima
prije toga na mjesec dana sam bio kod doktora radi prehlade
koji slusalicama nije ustanovio nista sem konstatacije da imam gripu
Nakon 20-ak dana dobio sam stvarno jake bolove u ledjima ,vratu,svugdje nisam moga da se micem a da neizazovem bol.
Primljen sam u bolnicu i tu ostao pedeset dana imao sam visoku sedimentaciju koja se postepeno smanjivala, voda mi je ispumpana
nalaz vode je bio dobar.radjena je bronhoskopija,spirometrija,ct.
Ono najgore nije pronadjeno medjutim ostala je ta priraslica koja
mi u sustini nesmeta sem sto imam manji kapacitet i povremeno kod promjena vremena osjecam bol u tom dijelu.Malo bolji(strucniji doktor
u B Luci mi je rekao da mogu da nastavim sa svim aktivnostima kao
i prije.Trenutno sam se ukljucio u aktivno sportski zivot te ne interesuje
dali tu postoje kakve opasnosti za ponavljanje toga istog,imam nesto vise kila te primjecujem da teze disem na toj oboljeloj strani.Inace poslije treninga se odlicno osjecam pritisak i otkucaji srca kao u bebe.
Nisam doktora posjecivao vec godinu dana pa bih volio da cujem neko
strucno razmisljanje o tome
Plucna Priraslica
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
I ordered Bare Minerals for the first time a few months ago. I ordered it right from their website: Bare Escentuals. On the site you can get 2 foundation colors, mineral veil, and warmth. It also comes with 3 brushes: Flawless Application Face Brush, Handy Buki Brush, Maximum Coverage Concealer Brush. This flawless brush and the kubuki are my favorites. Unless you need to use the foundation as a spot concelaer, I don't use the maximum coverage brush much. This is all I use and fins it works great. As you get into Bare Essentialsit more you can always order more/different products, but if you know that the foundation works for you and you get the results you want, why order a bunch of extra stuff. This kit also give you a nice mix of brushes, and send you a few free gifts. Good Luck for Bare EscentualsStarted Kit and I hope this helped.