plućna maramica

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav

Odgovori
Kara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 08, 2006 3:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

plućna maramica

Post od Kara »

zdravo svima i svim doktorima nisam se odavno javljao želio bih pitati doktora ili doktore da li će mi ikada ovaj otok preći sa desne strane na kojoj sam operisao plućnu maramicu,još uvijek sve je isto osjetim otok i bridi mi.To me zabrinjava jer skoro su dvije godine prošle i ništa a rana mi je ogromna ne znam da i vam mogu poslati sliku da vidite jer isto koda su kamen vadili iz mene.počelo mi se dešavati kada ležim na strani na kojoj sam operisan i udahnem u plućima mi nešto zaklobuća isto kao zrak u vodi pa se odam okrećem na drugu stranu i dalje pušim i pomalo pijem, a doktori ovi naši savjetovali su mi da jedem svonjsko meso da pomaže ali nišata sada ga više jedem što je dobro nego što mi išta pomaže.et toliko od mene pa mi recite šta je ćiniti .lijep pozdrav za sve vas zdravo i dođite svi na bjelašnicu i igman jer gore su sada pravi gradovi cekamo vas
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ne bi bilo lose pogledati sliku, ali je jos bolje da se preko svog lekara domognete skenera pluca ili MR pluca.

Sve najbolje i pozdrav svima kod Vas i u Vasoj okolini.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori