Ok, da im je pristup u redu, bas i nije. Ali da ih se tice, tice ih se. Vidi sad. Duvanski dim u sebi sadrzi materije koje ostecuju ozonski omotac. Ne kazem da tvojih 5 cigareta dnevno to ucini...ali pazi sad, ima na milijardu pusaca, u proseku neki svaki popusi po paklu dnevno. Za 20 godina odosmo svi u ....da ne kazem sta. To vise i nije naucna fantastika ljudi. Pitajte vase majke, i bake koliki im je bio zastitni faktor kad su se suncale? Rak koze je u takvoj ekspanziji. Jel` neko primetio da proteklih godina mi nemamo zimu. Ceo svet drhti, samo mi se cimamo oko glupih razmirica, proslosti i dr. j...nas politika.
Znaci.. uveden je bezolovni benzin, freoni su zamenjeni, na fabrike su stavljeni filteri...ostadose pusaci, nad kojim jedino se ne moze uspostaviti kontrola. Ne znam koje bi pametno resenje bilo. Pusiti samo u zatvorenim prostorijama u kojima bi vazduh cirkulisao u zatvorenom sistemu i prolazio kroz filtere...

Ili jednostavno... da se ostavi pusenje.
Znaci ocekuj da ce kampanje protiv pusenja biti sve agrtesivnije, i agresivnije. A doci ce i vreme kad ce se pusaci i hapsiti !!!
Eto...sta ces