Osetljivost u grlu,kasalj,nadrazaj,bol
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Mar 11, 2020 5:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Osetljivost u grlu,kasalj,nadrazaj,bol
Postovani,pisem u ime svoje majke.Naime,prije 7 mjeseci bila je bolesna,neka infekcija ili virus,imala temperaturu,isla lekaru i dobila neki antibiotik,mislim Hemomicin.I proslo joj je to,taj bol u grlu,upala,medjutim nastavila je da kaslje.Kasalj nije stajao mjesec dana.Kupila je Prospan sirup za kasalj,koji je to malo umirio.Medjutim kasljala je i dalje,u sustini manje,taj kasalj je nekad bio cesci,nekad se nije javljao,nekad glasniji,nekad tisi.I proslo je tako pola godine.Ona kaze da joj taj kasalj dolazi iz grla,da je nadrazajan,suvi kasalj i da kada pritisne na vrat krene kasljati.U zadnje dvije sedmice pocela se zaliti i da osjeti natecenost u vratu i knedlu u grlu.Takodje kada nesto ppjede kaze da joj to kao ostane u grlu,odnosno zdrijelu,grkljanu(izvinjavam se zbog nestrucnosti).Osjeti i bol kada pritisne sa spoljasnje strane na vrat,a i onaj kasalj je i dalje prisutan.Ona se strasno zabrinula.I ja sam.Plasim se sta li bi to moglo biti,nesto opasno nadam se da nije.I eto tako to vec traje 8 mjeseci.Planira otici ljekaru,ali mene zanima Vase misljenje,sta Vi mislite sta bi to moglo da bude?Molim Vas za odgovor,puno bi mi znacilo.Unaprijed Vam hvala i sve najbolje.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Mar 11, 2020 5:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Osetljivost u grlu,kasalj,nadrazaj,bol
Molim vas,bilo ko da odgovori.Vama je to samo par recenica,a meni bi znacilo mnogo.Stvarno me strah vise ne znam sta da radim......