Osecam krchanje u plucima-kao rad creva samo se necuje
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav
Osecam krchanje u plucima-kao rad creva samo se necuje
Ovo osecam od pre par dana i bas se pitam sta li je.Nisam hteo odmah da pitam,rekoh da prvo vidim da ne umisljam.Ali evo sta osecam-povremeno kao da mi krci nesto tj kao da osecam premestanje vazduha iz jednog u drugi deo pluca.Nista se ne cuje,nesto kao kada vam slabije krce creva pa se osecaju vibracije.Ne osecam bol.Nisam bio bolestan.Sta je jos bitno da naglasim-recimo da ovo ne osecam pri jacem disanju vec u mirovanju kada plitko disem.I to samo sa leve strane u predelu srca(nemam srcanih tegoba).I te vibracije koje osecam dosta su ogranicene.Ne konzumiram alkohol,cigare,narkotike,tezina 90,a visok sam 185cm,23 godine,nemam astmu i nisam do sada bio alergican na polen i sl.Moram jos jednom da naglasim da mi sve ovo sto osecam ne lici na srcani problem.U sustini znam da je najbolje da odem kod lekara,student sam pa bih mogao u polikliniku,ali nemam bas dobro iskustvo sa lekarima u poliklinici,a preostaje mi neki privatnik,ali do tada praticu jos malo sta se desava jer mi se cini da bi mi rekli da je prehlada,virus,da sam pio hladno,a u sustini ovo mi se nije ranije desavalo...Cime se snimaju pluca,rentgen ili ultra zvuk?U sustini nije ovo nesto strasno,samo da se ne razvije nesto vece
Javicu