molim za savjete...molim !!!!

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
enesrakovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 22, 2013 8:38 pm

molim za savjete...molim !!!!

Post od enesrakovic »

Ovako imam neke jako cudne probleeeemeee....Neznam sta se desava sa mojim zivotom,oko 5 mijeseci sam u jebenom prokletom stanju... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Isao sam na razne testove ekg,uzv abdoema,kks,sedimentacije,spec.kardiologu...

I oni kazu da je sve ok srce odlicno ma da neznam zasto onda jako lupa kad pri fizickom radu kao da ce da mi iskoci iz grudi :o :o :o :o :o

Sedimentacija 2 kao u bebe,ali zeludac konture nejasne (oblika) pa ja mislim da je zbog toga sto sam bio sit...

Ali u zadnje vrijeme sve mi je gore i gore neznam sta cu sa sobom,najgore od svega sto imam samo 19 g,a vise mi je sve previse..

Pa ovo su moji problemi :

Ucestalo podrigivanje
Jako lupanje srca
U stanju mirovanja 55-60 otkucaja
Nejasan osjecaj disanja
Otezano disanje
Probadanja ispod pazuha prema ljevoj sisi :lol:
Strah od prerane smrti
Uzasni osjecaji

Molim nekog za pomoc... prije 3 mij sam pio persen forte na biljnoj bazi ali ja nisam anoksizna osoba...Dali se anoksiznost moze dobiti a da ni neznas da imas to ...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: molim za savjete...molim !!!!

Post od drbgd »

vi imate anksioznost i potrebno je da se javite psihijatru - STO PRE. presen tu ne moze da pomogne...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: molim za savjete...molim !!!!

Post od vasa »

i ja bih se slozio-nervni sistem je u pitanju-a dotle uzimaj b-kompleks vitamina i kantarion-caj
Odgovori