Poštovani,
Moj zdravstveni problem je počeo pre 4 dana od kada mi se temperatura tela ne spušta ispod 38, uoliko ne koristim medikamente a nekada i sa njima. Nisam imala nikakve simptome gripa curenje nosa, bol u grlu (sećam se samo blagog golicanja, što je još jedan ukazatelj na virus)... samo su odjednom počela da me bole pluća i imala sam osećaj gušenja. Ujutru sam izmerila temperatru i bila je 38. Otišla sam kod lekara, rekla je da nema ničega na plućima i dala mi je da pijem Hemomicin. Što me nije obradovalo, ali s obzirom da je bol bivao sve jači i iritiranost, odlučila sam sutradan da popijem tu kutiju.
Simptomi su:
-povišena temperatura tela, koja je išla i do 39 stepeni
-bolovi u plućima(probadanje u levom plućnom krilu sa prednje strane), iritirajući suvi kašalj, škripanje prilikom kašlja
-bolovi u mišićima
-nesnosna glavobolja, čiji je uzrok verovatno duga povišena temperatura
-juče sam primetila osip ispod pazuha i na stomaku, sitne crvene tačkice (Moguće da je od sirupa, jer do sada ga nisam koristila. U pitanju je Mukoplant- Trpučev sirup)
-bol u mišićima i kostima
Molim vas za savet i pomoć, pošto mi temperatura ne spada a osećam da sve teže dišem i kašalj je sve jači. Da li trebam sutra da odem u dežurnu službu studentske poliklinike? Vapim za bocom kiseonika, osecam već 2 dana da mi fali vazduha.
Lekovi koje sam pila:
Hemomicin, Ranital- zbog antibiotika i problema sa želucem, 1 dana fervex, 2,3 dana Panadol, juče sam pila Brufen koji mi je najviše pomogao sa temperaturom i glavoboljom, pijem vitamin c i kombinaciju zinka i selena, pijem puno čajeva, inhalirala sam se bosiljkom.
Šta još mogu da uradim da mi bude bolje? Molim vas za savet.
[HITNO!] Molim za pomoć
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 03, 2013 1:03 am