Postovana gospodo! Milim vas za neko objasnjenje.
Elem supruga 29 godisnja zena je upucena u lokalnu bolnicu nakon snimka gde je utvrdjenma upala plucne maramice, nakon nestrucng lecenja je upucena na institut u Sremsku kamenicu.
Tamo su je primili i konstatovali upalu pluca i mehure u plucima.
danas sam bio na raygovoru ko dodktorice i skroz sam zbunjem
naime ima jedan mehur od 10 cm u desnom i dva manja oko1,5 cm u levom plucnom krilu.
Rekla mi je da moraju prvo izleciti upalu pa kasnije ovaj drugi deo...
molio bih nekog ko je imao slican problem da me malo uputi u to!!
Onako iskreno jako sam se uspanicio jer imam troje male dece 5,3,1, godina i uopste neznam sta mi je ciniti
hvala
mehuri u plucima
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
Zbog neadekvatnog lecenja stvorene su bronhiektazije, ukoliko u njima nema sadrzaja?, onda je u pitanju nesto drugo. Toliko na osnovu podataka koje ste dali.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: mehuri u plucima
Moja ujna ima te probleme, mogu da te uputim da porazgovaras sa njom!djukank napisao:Postovana gospodo! Milim vas za neko objasnjenje.
Elem supruga 29 godisnja zena je upucena u lokalnu bolnicu nakon snimka gde je utvrdjenma upala plucne maramice, nakon nestrucng lecenja je upucena na institut u Sremsku kamenicu.
Tamo su je primili i konstatovali upalu pluca i mehure u plucima.
danas sam bio na raygovoru ko dodktorice i skroz sam zbunjem
naime ima jedan mehur od 10 cm u desnom i dva manja oko1,5 cm u levom plucnom krilu.
Rekla mi je da moraju prvo izleciti upalu pa kasnije ovaj drugi deo...
molio bih nekog ko je imao slican problem da me malo uputi u to!!
Onako iskreno jako sam se uspanicio jer imam troje male dece 5,3,1, godina i uopste neznam sta mi je ciniti
hvala
Pa, rece li ujna nesto?

sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]