ISPLJUVAK
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
ISPLJUVAK
Ljudi molim te recite mi jel ovo realno? Juce uvece sam se nakasljao i posto me je mrzelo da idem do wc-a da ispljunem sekret, pljunio sam na parce papira. Takodje sad pre 5 minuta, ponovo se nakasljem i reko da ispljunem u isti taj papir, kada sam ga otvorio navatala se budj na njega, ne razumem odakle budj? Sve nesto tripujem da nije neki rak, molim te recite mi jel to realno?
Re: ISPLJUVAK
_david_ napisao:Ljudi molim vas recite mi jel ovo realno? Juce uvece sam se nakasljao i posto me je mrzelo da idem do wc-a da ispljunem sekret, pljunuo sam na parce papira. Takodje sada pre 5 minuta, ponovo se nakasljem i reko da ispljunem u isti taj papir, kada sam ga otvorio navatala se budj na njega, ne razumem odakle budj? Sve nesto tripujem da nije neki rak, molim vas recite mi jel to realno?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Да ли се дрогираш?
aaaca napisao:Да ли се дрогираш?
ne nikada, da li znas zasto se stvara budj...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па не знам одакле буђ, ако си сигуран да је буђ.
Можда је кандида али не знам да ли она после неког времена може да се развија као буђ. Испробај ово: http://alternativa-za-vas.com/index.php ... ndida-test
Можда је кандида али не знам да ли она после неког времена може да се развија као буђ. Испробај ово: http://alternativa-za-vas.com/index.php ... ndida-test
Hvala ti nisam razumeo, jel treba sekret iz pluca da pljunem, ili obicnu pljuvacku?aaaca napisao:Па не знам одакле буђ, ако си сигуран да је буђ.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Тестираћеш оно што испљунеш. Ако испљунеш из уста, тестираћеш уста. Ако испљунеш из душника, онда то. Из плућа ћеш мало теже испљунути. 

Svaka cast aco za test, uradio sam ga jos onda to sa vodom, i tacno se videli koncici pljuvacke kako idu na dnu, uradio bris jezika i ustanovljena mi je kandidaaaaca napisao:Тестираћеш оно што испљунеш. Ако испљунеш из уста, тестираћеш уста. Ако испљунеш из душника, онда то. Из плућа ћеш мало теже испљунути.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Брис ниси ни морао да радиш јер га веома често лоше ураде па налаз буде негативан.
a kazi mi sta da radim sa sekretom iz pluca, gusto braon je boje, kada sam doktorici rekao da hocu da testiram i kandidu na pluca, ona mi odgovorila nisam nikad cula da je neko imao kandidu u plucima... wtfaaaca napisao:Брис ниси ни морао да радиш јер га веома често лоше ураде па налаз буде негативан.
_david_ napisao:a kazi mi sta da radim sa sekretom iz pluca, gusto braon je boje, kada sam doktorici rekao da hocu da testiram i kandidu na pluca, ona mi odgovorila da ne zna ko to radi i da nikada nije cula da je neko imao kandidu u plucima.. wtfaaaca napisao:Брис ниси ни морао да радиш јер га веома често лоше ураде па налаз буде негативан.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Густ браон секрет значи да имаш јаку бактеријску инфекцију. Блажа од ње је зелена па онда жута као најслабија. Треба ти јачи антибиотик, рецимо Хемомицин.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Само не заборави на пробиотике. Прочитај на мом сајту шта сам писао под Антибиотици.
a kazi mi infekcija cega? pluca? i gde na tvom sajtu daj mi sajtaaaca napisao:Само не заборави на пробиотике. Прочитај на мом сајту шта сам писао под Антибиотици.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Инфекција душника, а надамо се да се није спустило на плућа.
Адреса сајта је у мом профилу а ево и овако: www. aca. rs па онда у Савети, Здравље...
Адреса сајта је у мом профилу а ево и овако: www. aca. rs па онда у Савети, Здравље...