ISPLJUVAK

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

ISPLJUVAK

Post od _david_ »

Ljudi molim te recite mi jel ovo realno? Juce uvece sam se nakasljao i posto me je mrzelo da idem do wc-a da ispljunem sekret, pljunio sam na parce papira. Takodje sad pre 5 minuta, ponovo se nakasljem i reko da ispljunem u isti taj papir, kada sam ga otvorio navatala se budj na njega, ne razumem odakle budj? Sve nesto tripujem da nije neki rak, molim te recite mi jel to realno?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Re: ISPLJUVAK

Post od _david_ »

_david_ napisao:Ljudi molim vas recite mi jel ovo realno? Juce uvece sam se nakasljao i posto me je mrzelo da idem do wc-a da ispljunem sekret, pljunuo sam na parce papira. Takodje sada pre 5 minuta, ponovo se nakasljem i reko da ispljunem u isti taj papir, kada sam ga otvorio navatala se budj na njega, ne razumem odakle budj? Sve nesto tripujem da nije neki rak, molim vas recite mi jel to realno?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Да ли се дрогираш?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Да ли се дрогираш?

ne nikada, da li znas zasto se stvara budj...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па не знам одакле буђ, ако си сигуран да је буђ.

Можда је кандида али не знам да ли она после неког времена може да се развија као буђ. Испробај ово: http://alternativa-za-vas.com/index.php ... ndida-test
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Па не знам одакле буђ, ако си сигуран да је буђ.

Можда је кандида али не знам да ли она после неког времена може да се развија као буђ. Испробај ово: http://alternativa-za-vas.com/index.php ... ndida-test
Hvala ti nisam razumeo, jel treba sekret iz pluca da pljunem, ili obicnu pljuvacku?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Тестираћеш оно што испљунеш. Ако испљунеш из уста, тестираћеш уста. Ако испљунеш из душника, онда то. Из плућа ћеш мало теже испљунути. :wink:
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Тестираћеш оно што испљунеш. Ако испљунеш из уста, тестираћеш уста. Ако испљунеш из душника, онда то. Из плућа ћеш мало теже испљунути. :wink:
Svaka cast aco za test, uradio sam ga jos onda to sa vodom, i tacno se videli koncici pljuvacke kako idu na dnu, uradio bris jezika i ustanovljena mi je kandida
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Брис ниси ни морао да радиш јер га веома често лоше ураде па налаз буде негативан.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Брис ниси ни морао да радиш јер га веома често лоше ураде па налаз буде негативан.
a kazi mi sta da radim sa sekretom iz pluca, gusto braon je boje, kada sam doktorici rekao da hocu da testiram i kandidu na pluca, ona mi odgovorila nisam nikad cula da je neko imao kandidu u plucima... wtf
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

_david_ napisao:
aaaca napisao:Брис ниси ни морао да радиш јер га веома често лоше ураде па налаз буде негативан.
a kazi mi sta da radim sa sekretom iz pluca, gusto braon je boje, kada sam doktorici rekao da hocu da testiram i kandidu na pluca, ona mi odgovorila da ne zna ko to radi i da nikada nije cula da je neko imao kandidu u plucima.. wtf
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Густ браон секрет значи да имаш јаку бактеријску инфекцију. Блажа од ње је зелена па онда жута као најслабија. Треба ти јачи антибиотик, рецимо Хемомицин.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Само не заборави на пробиотике. Прочитај на мом сајту шта сам писао под Антибиотици.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Само не заборави на пробиотике. Прочитај на мом сајту шта сам писао под Антибиотици.
a kazi mi infekcija cega? pluca? i gde na tvom sajtu daj mi sajt
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Инфекција душника, а надамо се да се није спустило на плућа.

Адреса сајта је у мом профилу а ево и овако: www. aca. rs па онда у Савети, Здравље...
Odgovori