ISKASLJAVANJE KRVI

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
jovancici
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 10:28 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ISKASLJAVANJE KRVI

Post od jovancici »

MOJ OTAC MI SE POZALIO DA PRILIKOM KASLJA ISKASLJAVA KRV.DALI MOZDA NEKO ZNA O CEMU SE RADI?
joni
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 21, 2007 9:44 am

Re: ISKASLJAVANJE KRVI

Post od joni »

To moze da bude jako ozbiljno predlazem da se sto pre javi lekaru.POzz
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

Post od siki pardik »

i ja predlazem da ode do lekara,a moze da bude tuberkuloza,apces pluca,i to se leci,mada treba da ode odmah
Helena79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 7:18 am

Post od Helena79 »

Iako nikada pre nisam imala problema na ovom polju, prosle godine mi je dr opste prakse dijagnostikovao hronicni sinuzitis.
Dvojica ORL specijalista su se nasmejala na ovu ofrlju dijagnozu i na osnovu pregleda rekla da sam sa njihove strane u redu, ORL nalaz bez znacajnih patol. sadrzaja (mada ipak nisam snimala paranazalne supljine).
Pneumoftiziolog je nalozio sputum na ARB - tri preliminarna rezultata dosla negativna.
Radiolog je na osnovu PA na kom je u desnom vrhu susp. "maglicasto rasvetljenje", hilusi pravilnog oblika, a obe hemidijafragme narusene pl.svartma postavio dijagnozu hronicni bronhitis.

Slajm je narandzaste boje i ima sukrvice, evo drugi put u tri meseca. Osecam da mi se sliva, ali nemam predstavu odakle, i imam osecaj gorkog u grlu. Kasljucnem par puta u toku dana. Drugo nista, laboratorija sve u najboljem redu (da imam bilo kakvu upalu zar ne bi trebalo makar leukociti i fibrinogen da odskoce?), nemam temperaturu, ne preznojavam se, ne gubim na apetitu, ne pusim, nista me ne boli.

Na koji jos pregled ili analizu da odem?

Hvala.
Odgovori